ΠΟΛΙΤΙΚΗ
04/07/2018 13:38 EEST | Updated 04/07/2018 15:26 EEST

Γεννηματά: Γελοιοποιείται η χώρα από τις δηλώσεις Καμμένου

NurPhoto via Getty Images

Για γελοιοποίηση της χώρας με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου, κάνει λόγο, σε σχόλιό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

«Χθες με τις δηλώσεις Καμμένου αναρωτήθηκα αν υπάρχει κυβέρνηση στον τόπο. Σήμερα οι συγκυβερνήτες κτύπησαν ξανά. Αμφισβητούν τον πρωθυπουργό, λένε ότι η υπογραφή του δεν έχει αξία. Ο ίδιος εξακολουθεί να μην αντιδρά. Η γελοιοποίηση κορυφώνεται. Δυστυχώς όμως και η ζημιά για τη χώρα» αναφέρει η κ. Γεννηματά.

«Αιδώς Αργείοι» απαντούν οι ΑΝΕΛ

 «Δεν αξίζουν της παραμικρής σοβαρής απάντησης οι φαιδροί ισχυρισμοί της κ. Γεννηματά ότι δήθεν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αμφισβητούν τον πρωθυπουργό και την υπογραφή του. Στην κ. Γεννηματά έχει απαντήσει ο Γιάννης Ραγκούσης, ότι έχει καταστήσει το κόμμα στο οποίο προεδρεύει σε ένα υπεργολαβικό μαγαζί τού κ. Μητσοτάκη και τα στελέχη του σε υπαλλήλους του κ. Μαρινάκη». Αυτό αναφέρει, σε απάντησή του στην επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Θεόδωρος Τοσουνίδης, καταλήγοντας με τη φράση «Αιδώς Αργείοι».