Γιατί το Twitter γέμισε με φωτογραφίες γυναικών που φορούν κοστούμια;

Ένα από τα καλύτερα social media trends που έχουμε δει τελευταία

Πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε στο ίντερνετ μια ομαδική φωτογραφία διάσημων γυναικών του Hollywood που, κάθε μία τους, υποδύεται και από μία υπέρ-ηρωίδα του σύμπαντος της Marvel.

Η φωτογραφία αυτή, και πιο συγκεκριμένα το φαρδύ, γκρι καρό κοστούμι που φορά η Tessa Thompson, ενέπνευσε την επικεφαλής τηλεοπτική κριτικό του MTV, Inkoo Kang, να ξεκινήσει ένα πολύ ενδιαφέρον trend στο Twitter. Η Kang ανέβασε τη φωτογραφία στο λογαριασμό της και ζήτησε από τους ακολούθους της να απαντήσουν στο tweet της με άλλες φωτογραφίες γυναικών που φορούν κοστούμια. Όπως σχολίασε, «χρειάζομαι κάτι να με ανεβάσει αυτό το απόγευμα».

Μάλιστα έδωσε και ένα ακόμα παράδειγμα, απαντώντας πρώτη στο tweet της με τέσσερις φωτογραφίες της τραγουδίστριας και ηθοποιού Janelle Monae με κοστούμια.

Ο κόσμος του Twitter ανταποκρίθηκε με ενθουσιασμό στο κάλεσμά της και, μέσα σε λίγες ώρες, η πλατφόρμα γέμισε με φωτογραφίες διάσημων, δυναμικών γυναικών να φορούν υπέροχα κοστούμια αναδεικνύοντας το μοναδικό στυλ τους: από την Cate Blanchett μέχρι την Marlene Dietrich, κάθε φωτογραφία έστελνε και το δικό της μήνυμα.

Απολαύστε μερικές παρακάτω και, όποτε θέλετε μια δόση γυναικείας τελειότητας για να σας φτιάξει η διάθεση, μπορείτε απλά να μπαίνετε στο thread της Kang.

Δημοφιλή