Γκλέν Κλόουζ: Αισθάνομαι τόσο δημιουργική και σεξουαλική όσο ποτέ

Όσα δήλωσε η δημοφιλής ηθοποιός για την προσωπική ζωή και καριέρα της στον Guardian
Jordan Strauss/Invision/AP

Η Γκλέν Κλόουζ αποκάλυψε ότι αισθάνεται «τόσο δημιουργική και σεξουαλική, όσο ποτέ».

Η δημοφιλής και -πρόσφατα βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα- ηθοποιός, πιστεύει ότι διανύει τα καλύτερά της χρόνια, σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο και δηλώνει ενθουσιασμένη με ο,τι της επιφυλάσσει το μέλλον.

Μετά τον συγκινητικό λόγο κατά τη διάρκεια της απονομής των Χρυσών Σφαιρών και το μήνυμα με το οποίο ταυτίστηκαν πολλές γυναίκες στον κόσμο, η Κλόουζ, 71 χρονών, μίλησε στον Guardian για την καριέρα της και την εμπειρία στη βιομηχανία του κινηματογράφου. «Είναι ειρωνικό γιατί αναρωτιέμαι: πόσος χρόνος μου μένει τώρα; Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα για τα οποία ενδιαφέρομαι. Υποθέτω ότι είναι μια από αυτές τις ειρωνίες όταν μερικές φορές αισθανόμαστε άνετα με το δέρμα μας σε μεγάλη ηλικία, αλλά ας ελπίσουμε να επωφεληθούμε από αυτό».

Η Κλόουζ δεν είναι βέβαιη για το μέλλον της στη βιομηχανία του κινηματογράφου, ενώ αποκάλυψε ότι είναι ευχαριστημένη με το που βρίσκεται στη ζωή και καριέρα της. «Είμαι τόσο ευτυχισμένη που κάνω αυτό που κάνω γιατί παρόλο που δεν είμαι μια μεθοδική ηθοποιός και δεν χρησιμοποιώ εμπειρίες από τη ζωή μου στην υποκριτική, η δουλειά μου βρίσκεται σε εξέλιξη», δήλωσε η ηθοποιός. «Οπότε είμαι ενθουσιασμένη να δω τι έρχεται στη συνέχεια. Αυτή τη στιγμή, απλώς απολαμβάνω να αισθάνομαι ”ικανοποιημένη”. Αυτό δεν λέτε όλοι; Αισθάνομαι πολύ ”ικανοποιημένη”».

Πηγή: Contact Music