Γκοτζίλα: Ο Βασιλιάς των Τεράτων ξανάρχεται με παρέα - το νέο τρέιλερ

Γκοτζίλα: Ο Βασιλιάς των Τεράτων ξανάρχεται και δεν είναι μόνος του - το νέο τρέιλερ

Αυτή τη φορά, η Μίλι Μπόμπι Μπράουν, της τηλεοπτικής σειράς «Stranger Things», έχει να αντιμετωπίσει πολύ μεγαλύτερα πράγματα. Ο χαρακτήρας τον οποίο υποδύεται ανοίγει το νέο τρέϊλερ του «Γκοτζίλα: Ο Βασιλιάς των Τεράτων» ψάχνοντας για σημεία ζωής μέσω ασυρμάτου, ενώ η οθόνη γεμίζει από εικόνες τρομοκρατημένου πλήθους και της σκιάς ενός τεράστιου, φτερωτού πλάσματος.

Το τρέϊλερ της καινούργιας ταινίας, που έγινε viral πριν προλάβει να κυκλοφορήσει επίσημα, αποφεύγει επίτηδες να μας δείξει το μυθικό τέρας σε όλο το μεγαλείο του και περιορίζεται σε σύντομες σκηνές των αντιπάλων του, μεταξύ των οποίων και ο τρικέφαλος Βασιλιάς Γκιντόρα.

Οι πολιτικοί στην ταινία δεν μπορούν να καταλάβουν ποιά τέρατα είναι «καλά» - τι άλλο να περιμένει κανείς από πολιτικούς; - αλλά δεν αργούν να πιάσουν το νόημα. Η Μάχη των Τιτάνων για επικράτηση «οδηγεί την επιβίωση της ανθρωπότητας στο χείλος του γκρεμού» - σύμφωνα με την περίληψη της υπόθεσης.

Η συνέχεια του «Γκοτζίλα» της Warner Bros. και της Legendary Pictures’ MonsterVerse, που προβλήθηκε το 2014, αναμένεται στις μεγάλες οθόνες στις 31 Μαΐου 2019.

Δημοφιλή