ΠΟΛΙΤΙΚΗ
01/02/2019 22:10 EET

Γρίφος Καμμένου με τον γλάρο Ιωνάθαν που ήθελε να πετά ψηλά

Η αινιγματική ανάρτηση ενδεχομένως να υπονοεί ότι ο πρώην Υπουργός είναι ο γλάρος.

ANGELOS TZORTZINIS via Getty Images

Το λογότυπο των Ανεξάρτητων Ελλήνων έχει δύο κόκκινες γραμμές και έναν γλάρο. Με αυτή την αφορμή, ο πρόεδρος του κόμματος έκανε την πιο αινιγματική ανάρτηση που έχει κάνει ως σήμερα.

Πόσταρε λοιπόν στο twitter ένα βίντεο κλιπ με κύριο θέμα τον «γλάρο Ιωνάθαν Λίβιγκστον», από ένα απόσπασμα του έργου του Ρίτσαρντ Μπαχ.

Το εμβληματικό έργο του Μπαχ μιλάει για τον γλάρο Ιωνάθαν,που έχει αποφασίσει να μην είναι σαν τους άλλους και να μην συμβιβαστεί ,αλλά να φτιάξει δικούς του κανόνες και να πετάξει ψηλά με τα δικά του φτερά.

 

Ο κύριος Καμμένος επέλεξε να μην κάνει κάποιο σχόλιο στο βίντεο, αφήνοντας ένα μυστήριο να πλανάται στον αέρα για το υπονοούμενο  του γλάρου Ιωνάθαν. Ενδεχομένως να εννοεί ότι το κόμμα του θα πετάξει και πάλι ψηλά, παρά τα κοινοβουλευτικά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί ή να εννοεί ότι ο ίδιος είναι ο γλάρος που έπεσε και θα ξανασηκωθεί ψηλά.

Λίγα λεπτά πριν πάντως, καλούσε τον Τέρενς Κουίκ να παραδώσει την έδρα που θα πάρει μετά την παραίτηση Παπαχριστόπουλου, στο κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.