ΠΟΛΙΤΙΚΗ
22/03/2019 13:14 EET | Updated 22/03/2019 13:19 EET

Ζάππειο Μέγαρο: Δεν έχουμε καμία εμπλοκή στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην Αίγλη

«Η παρουσίαση δεν θα πραγματοποιηθεί στο κτήριο του Ζαππείου Μεγάρου αλλά στην «Αίγλη».

Μετά τις αντιδράσεις που δημιουργήθηκαν για την πραγματοποίηση εκδήλωσης της Χρυσής Αυγής στον χώρο του Ζαππείου, το ΔΣ του Μεγάρου επιχειρεί να διαχωρίσει τη θέση του τονίζοντας ότι η εκδήλωση θα γίνει στην Αίγλη, την οποία εκμεταλλεύεται ιδιώτης που φέρει και την αποκλειστική ευθύνη των αποφάσεων του.

Η Διοίκηση του Ζαππείου Μεγάρου «δεν έχει ουδεμία εμπλοκή ή προγενέστερη ενημέρωση σχετικά με τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στην «Αίγλη» με ευθύνη του ιδιώτη που την εκμεταλλεύεται» τονίζεται στην ανακοίνωση.

Η απόφαση να δοθεί ο χώρος για εκδήλωση της εγκληματικής οργάνωσης στο όνομα της «ισότητας» είναι απαράδεκτη και στερείται κάθε σοβαρότητας. Ο,τι είναι νόμιμο δεν μπορεί να είναι και ηθικό. 

Η ανακοίνωση του Ζαππείου Μεγάρου

«Με αφορμή σχόλια και δημοσιεύματα περί παραχώρησης της «Αίγλης» του Ζαππείου Μεγάρου στη Χρυσή Αυγή για την παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου της», το ΔΣ του Ζαππείου δηλώνει «κατηγορηματικά ότι η παρουσίαση δεν θα πραγματοποιηθεί στο κτήριο του Ζαππείου Μεγάρου αλλά στην «Αίγλη».

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της προέδρου και των μελών του ΔΣ του Ζαππείου «η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε εγκαταστάσεις της «Αίγλης» που εκμεταλλεύεται ιδιώτης».

Τέλος, τονίζεται ότι «Η Διοίκηση του Ζαππείου Μεγάρου δεν έχει ουδεμία εμπλοκή ή προγενέστερη ενημέρωση σχετικά με τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στην «Αίγλη» με ευθύνη του ιδιώτη που την εκμεταλλεύεται»

(Mε πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ) 

Sponsored Post