Ο Επίτροπος της ΕΕ για Οικονομικές Υποθέσεις Πιερ Μοσκοβισί είπε σήμερα ότι οι συνομιλίες για το τρίτο σχέδιο διάσωσης της Ελλάδας διεξάγονται σε «καλές συνθήκες» και ότι δεν υπάρχει πια ο κίνδυνος εξόδου της Ελλάδας από την Ευρώζωνη.
«Το Grexit είναι πίσω μας» είπε ο Μοσκοβισί στο ραδιοφωνικό σταθμό Europe 1 και τόνισε την ανάγκη μεταρρυθμίσεων από μέρους της χώρας μας.
Τη δήλωση αυτή την ανάρτησε ο κ. Μοσκοβισί στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ενώ το ίδιο έκανε και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Le #Grexit est derrière nous. Nous avons besoin d’une #zoneeuro plus intégrée. Il faut aller de l’avant @EU_Commission#Grèce
— Pierre Moscovici (@pierremoscovici) July 29, 2015
.@pierremoscovici:Διαπραγματευόμαστε τους όρους για 3ο πρ/μμα βοήθειας-απαιτητικό για Ελλάδα και για άλλα κράτη-μέλη https://t.co/9pNseAUTun
— Ευρωπαϊκή Επιτροπή (@EEAthina) July 29, 2015
.@pierremoscovici:Έχουμε αφήσει πίσω το #Grexit. Χρειαζόμαστε μια πιο ολοκληρωμένη ευρωζώνη. Πρέπει να προχωρήσουμε. https://t.co/6gfL6w2tb6
— Ευρωπαϊκή Επιτροπή (@EEAthina) July 29, 2015