Τροχαίο ατύχημα με λεωφορείο στο οποίο σημειώθηκαν μόνο υλικές ζημιές, συνέβη στις 7 το απόγευμα στην συμβολή της Λ. Δημοκρατίας με την οδό Αγίας Άννης στο Μενίδι.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, οι πόρτες του λεωφορείου εμφάνισαν βλάβη και δεν άνοιγαν, κατέβηκε ο οδηγός να ελέγξει τον μηχανισμό και τότε λύθηκε το χειρόφρενο και τσουλώντας προς τα πίσω στην κατηφόρα το λεωφορείο προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού και σταθμευμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Advertisement
Advertisement

Στο λεωφορείο επέβαιναν 10 άτομα που σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες δεν τραυματίστηκαν, ενώ από το περιστατικό σημειώθηκαν μόνο υλικές ζημιές.

Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από το αρμόδιο Τμήμα Τροχαίας, άντρες του οποίου βρίσκονται στο σημείο.