erntoyan

Νέα απάντηση του Παύλου Μαρινάκη στις προκλητικές δηλώσεις του Ταγίπ Ερντογάν.
"Έκανε δηλώσεις πέρα δώθε.Δεν θα μπορούσε να υπάρξει πιο αγενής και ανήθικη δήλωση". Κάναμε με την "επιχείρηση" στην Κύπρο για να μπει τέλος στην γενοκτονία, λεει ο τούρκος πρόεδρος.
«Δεν αποδεχόμαστε τετελεσμένα. Μόνο όποιος δεν έχει επιχειρήματα αποφεύγει τον διάλογο», το μήνυμα του Πρωθυπουργού στην Άγκυρα.
Ενα νησί, δύο αντίθετες εικόνες: Οι Κύπριοι εξακολουθούν να θρηνούν για την τραγωδία του 1974 και την ίδια ώρα οι Τούρκοι πανηυρίζουν.
"Λέμε: αν θέλετε λύση επικυρώστε τα κυρίαρχα δικαιώματα των Τουρκοκυπρίων”, είπε από το ψευδοκράτος, συμμετέχοντας στις προκλητικές φιέστες με έντονη στρατιωτική παρουσία.
Εκτός από τον Τούρκο Πρόεδρο, θα δώσουν το «παρών» στις εκδηλώσεις για τα 50 χρόνια του Αττίλα όλοι οι αρχηγοί των κομμάτων, καθώς η Άγκυρα χαράσσει σκληρή γραμμή στο Κυπριακό.
Ανακοίνωση της τουρκικής προεδρίας για τη συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν
Ο Ερντογάν «είναι πρόθυμος να προσκαλέσει στην Άγκυρα τον Σύρο Πρόεδρο Μπασάρ αλ Άσαντ, ανά  πάσα στιγμή».
Μητσοτάκης σε Ερντογάν: 50 χρόνια μετά την τραγωδία του '74 δεν μπορεί η Κύπρος να παραμένει διαιρεμένη. Τι συζήτησαν οι δύο ηγέτες - Νέο ραντεβού τον Σεπτέμβριο.
Η φιλοκυβερνητική εφημερίδα θυμίζει ότι ο Τούρκος Πρόεδρος δε βλέπει «άλυτα» προβλήματα και πιστεύει ότι όλα λύνονται με διάλογο, ωστόσο αναρωτιέται γιατί η Ελλάδα θέλει τα F-35.