olempiakoi-ayones

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ευχαρίστησε τους χορηγούς, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα τις ενδυμασίες των Iερειών για τις Τελετές της Ολυμπιακής Φλόγας και τις εμφανίσεις της Ολυμπιακής ομάδας.
Πολλά μπαλκόνια σε κτίρια 150 ετών δεν έχουν συντηρηθεί και θα μπορούσαν να καταρρεύσουν από το βάρος χιλιάδων θεατών στο υπερθέαμα του Σηκουάνα.
Με την 6η θέση στον τελικό του Ελεύθερου προγράμματος του Ομαδικού ολοκληρώθηκε η παρουσία της Εθνικής μας Ομάδας στην Ντόχα.
Το σχέδιο για τα μετάλλια του Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού 2024 παρουσιάστηκαν από τον γαλλικό οίκο πολυτελών κοσμημάτων Chaumet.
Σε άρθρο στο kreport, η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας γράφει για «ιστορικές επετείους»: Τα 20 χρόνια από το 2004 και τα 50 της Μεταπολίτευσης.
Η ΔΟΕ επιβεβαιώνει ότι ορισμένοι Ρώσοι αθλητές μπορούν να αγωνιστούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού με εγκεκριμένο ουδέτερο καθεστώς.
Σπουδαία ευκαιρία για την εθνική μας ομάδα να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού παίζοντας εντός έδρας.
Η λευκή στολή, σύμβολο ειρήνης, θα φορεθεί από περισσότερους από 10.000 λαμπαδηδρόμους των Ολυμπιακών αγώνων στο Παρίσι.
Ιδιαίτερα δημοφιλές αλλά καθόλου διαδεδομένο στην Ελλάδα.