soeedia

Με την έπαρση της σουηδικής σημαίας στην έδρα του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες η Σουηδία έγινε και τυπικά επίσημο μέλος της Βορειατλαντικής συμμαχίας.
Ο κ. Σοφιανός έκανε λόγο και για «προπαγανδιστές – δημοσιογράφους», που προσπαθούν να διαστρεβλώσουν τα λεγόμενα του Δ. Κουτσούμπα.
Ο Λευκός Οίκος δήλωσε ότι η Σουηδία ως σύμμαχος του ΝΑΤΟ «θα κάνει τις Ηνωμένες Πολιτείες και τους συμμάχους μας ακόμη πιο ασφαλείς».
Ο υπουργός Άμυνας της Σουηδίας Παλ Γιόνσον χαρακτήρισε «πολύ θετική εξέλιξη» την έγκριση του πρωτοκόλλου από τον πρόεδρο της Ουγγαρίας.
Η Σουηδία βρίσκεται «στο μάτι της καταιγίδας» με 19 συνεχείς μήνες αυξανόμενων χρεοκοπιών με το Φεβρουάριο να είναι ο χειρότερος μήνας.
Ο πρώην παίκτης της Αρσενάλ κατέρρευσε στο σπίτι του.
Το κοινοβούλιο της χώρας επικύρωσε το σουηδικό αίτημα, αίροντας το τελευταίο εμπόδιο για είσοδο στη στρατιωτική συμμαχία.
«Κλειδί» η επίσκεψη του Σουηδού πρωθυπουργού στη Βουδαπέστη. Τη Δευτέρα θα επικυρώσει το ουγγρικό κοινοβούλιο την έγκριση ένταξης.
Τι είπαν Σουηδοί αξιωματούχοι.
Το κυβερνών κόμμα Fidesz, το οποίο διαθέτει την απόλυτη πλειοψηφία στο κοινοβούλιο, έχει καθυστερήσει την υποψηφιότητα της Σουηδίας από τον Ιούλιο του 2022.