ΤΟ BLOG
22/05/2016 07:39 EEST | Updated 23/05/2017 08:12 EEST

Μία μικρού μήκους ελληνική ταινία από φοιτητή της Καλών Τεχνών της Φλώρινας

Προσωπικότητες από διαφορετικούς χώρους και χρόνους συναντιούνται σε μια σύγκρουση δυνάμεων αλλάζοντας την ροή των γεγονότων, μεταβάλλουν την ιστορία τους μέσα από την μεταμόρφωση τους. Δημιουργούν κύματα ελπίδας σε ένα σύμπαν γεμάτο με παρενέργειες, όπου η λήψη αποφάσεων οδηγεί σε επιλογές που ποτέ δεν είχαν και σε ερωτήματα με κοινό παρανομαστή. Εγκλωβισμένοι στο παρόν έρχονται αντιμέτωποι με τους χειρότερους φόβους τους, γνωστοποιούν τις προθέσεις τους και φυτεύουν σπόρους σε άγονα χωράφια.

thanasis blioumis

«Όταν έχεις εξαλείψει το αδύνατο, αυτό που μένει, όσο απίθανο κι αν είναι, πρέπει να είναι η αλήθεια.»

Άρθουρ Κόναν Ντόιλ, δια στόματος Σέρλοκ Χολμς

Προσωπικότητες από διαφορετικούς χώρους και χρόνους συναντιούνται σε μια σύγκρουση δυνάμεων αλλάζοντας την ροή των γεγονότων, μεταβάλουν την ιστορία τους μέσα από την μεταμόρφωση τους. Δημιουργούν κύματα ελπίδας σε ένα σύμπαν γεμάτο με παρενέργειες, όπου η λήψη αποφάσεων οδηγεί σε επιλογές που ποτέ δεν είχαν και σε ερωτήματα με κοινό παρανομαστή.

Εγκλωβισμένοι στο παρόν έρχονται αντιμέτωποι με τους χειρότερους φόβους τους, γνωστοποιούν τις προθέσεις τους και φυτεύουν σπόρους σε άγονα χωράφια.

Ο Λαθρεπιβάτης / The Stowaway Trailer #1

Μία μικρού μήκους ελληνική ταινία από φοιτητή της Καλών Τεχνών της Φλώρινας για την πτυχιακή του εργασία με θέμα τις επιλογές των ανθρώπων , τον χώρο και το χρόνο καθώς και τις ανάγκες επιβίωσης .

Θανάσης Μπλιούμης Προπτυχιακός φοιτητής της Καλών Τεχνών της Φλώρινας