Μια συλλογή γραμματοσήμων που απεικονίζει την όμορφη πλευρά της Ελλάδας

Ο designer Mike Karolos σχεδίασε μια συλλογή γραμματοσήμων που ως στόχο έχει να αναδείξει την όμορφη πλευρά της Ελλάδας με έναν εικονογραφημένο, στυλιζαρισμένο και κάπως αφηρημένο τρόπο. Η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια είναι πρώτο θέμα στην παγκόσμια επικαιρότητα λόγω της οικονομικής κρίσης και του προσφυγικού. Λόγω αυτού είναι εύκολο να ξεχάσουμε ότι ζούμε σε ένα από τα όμορφα και ασφαλή μέρη στον κόσμο. Συνδυάζει φύση και ιστορία, φανταστικές παραλίες και αξέχαστο φαγητό.
archive

Ο designer Mike Karolos σχεδίασε μια συλλογή γραμματοσήμων που ως στόχο έχει να αναδείξει την όμορφη πλευρά της Ελλάδας με έναν εικονογραφημένο, στυλιζαρισμένο και κάπως αφηρημένο τρόπο.

Η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια είναι πρώτο θέμα στην παγκόσμια επικαιρότητα λόγω της οικονομικής κρίσης και του προσφυγικού. Λόγω αυτού είναι εύκολο να ξεχάσουμε ότι ζούμε σε ένα από τα όμορφα και ασφαλή μέρη στον κόσμο. Συνδυάζει φύση και ιστορία, φανταστικές παραλίες και αξέχαστο φαγητό.

Στην συλλογή αυτή, αποτυπώνονται κάποια πολύ χαρακτηριστικά στοιχεία της Ελλάδας, όπως τα νησιά, τα αρχαία μνημεία, οι παραλίες, τα παραδοσιακά σπίτια και το φαγητό.

Διαβάστε περισσότερα στη σελίδα thegreekfoundation.com