ΕΙΔΗΣΕΙΣ
20/11/2014 19:11 EET | Updated 20/11/2014 19:24 EET

Ο Καρατζαφέρης "συνδέει" την παραπομπή του με την εκλογή ΠτΔ

AFP via Getty Images
Greek nationalist Laos party leader George Karatzaferis waits for the start of a meeting of Greek party leaders in Athens on May 27, 2011. Political leaders in Greece on May failed to find common ground on austerity measures needed to avert a new debt crisis, party chiefs who attended the emergency talks said. AFP PHOTO / POOL / ARIS MESSINIS (Photo credit should read ARIS MESSINIS/AFP/Getty Images)

Σε «πολιτική αγυρτεία» αποδίδει ο Γιώργος Καρατζαφέρης την εμπλοκή του ονόματος του και τελικά την παραπομπή του στη Δικαιοσύνη από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής για την υπόθεση των offshore εταιρειών. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΡΤ υποστήριξε ότι οι κατηγορίες σε βάρος του είναι αδύνατον να σταθούν και εμφανίστηκε αποφασισμένος να υπερασπιστεί τον εαυτό του κατά όσων του ρίχνουν “λάσπη”.

Παράλληλα επιχείρησε να συνδέσει την παραπομπή του στη Δικαιοσύνη με το θέμα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας επαναφέροντας το θέμα του «κουμπαρά» και αναφέροντας χαρακτηριστικά πως κάποιοι «προσφέρουν ασυλία με αντιπαροχή την ψήφο. Γνωρίζουμε για τα παιχνίδια που στήνουν, για τον κουμπαρά. Τεράστιο κουμπαρά με καρέκλες, καρότα και μαστίγια για να πιάσουν τους 180».