ΕΙΔΗΣΕΙΣ
24/11/2014 14:59 EET | Updated 24/11/2014 15:01 EET

Συνάντηση προσέγγισης Τσίπρα - Τζάκρη

Sooc

Συνάντηση με την ανεξάρτητη βουλευτή Θεοδώρα Τζάκρη και πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ είχε το μεσημέρι ο Αλέξης Τσίπρας στη Βουλή, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες.

Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο του αντιμνημονιακού μετώπου που συγκροτεί ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ υπενθυμίζεται πως η βουλευτής ειχε συμμετάσχει και στις διαβουλεύσεις που είχε πραγματοποιήσει ο ΣΥΡΙΖΑ το καλοκαίρι σε θέματα, όπως η μικρή ΔΕΗ και η μη πώλησης της.

Οι ίδιος πληροφορίες αναφέρουν, πως ο Αλέξης Τσίπρας είχε συναντηθεί πριν από λίγες ημέρες και με την ανεξάρτητη βουλευτή προερχόμενη από τους ΑΝΕΛ Χρυσούλα Γιαταγάνα.

Η βουλευτής μετά την συνάντηση δήλωσε τα εξής:

"Η ελληνική κοινωνία βρίσκεται σήμερα ενώπιον ενός κοινωνικού, οικονομικού και πολιτικού αδιεξόδου, το οποίο κάθε μέρα που περνάει επιδεινώνεται όλο και περισσότερο. Είναι υποχρέωση κάθε προοδευτικού βουλευτή να συμβάλει με τις δυνάμεις του στην άρση αυτού του αδιεξόδου. Στην συνάντησή μου με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα συντάχτηκα ανεπιφύλακτα υπέρ της ανατροπής σε όλα τα επίπεδα που επιδιώκει σήμερα η αξιωματική αντιπολίτευση. Γι’ αυτό τάσσομαι υπέρ της άμεσης προσφυγής στις κάλπες με σκοπό την δημιουργία μιας νέας, ισχυρής, προοδευτικής κυβέρνησης, καθώς η παρούσα Βουλή δεν μπορεί να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας και η παρούσα Κυβέρνηση δεν μπορεί να δώσει λύση στα αδιέξοδα της χώρας. Θεωρώ λοιπόν πατριωτικό καθήκον μου την ενίσχυση του προοδευτικού χώρου με σκοπό μια ευρεία, πλειοψηφική και αυτοδύναμη νίκη".