ΔΙΕΘΝΕΣ
04/12/2014 13:09 EET

Οι «72 Παρθένες» στον συνασπισμό ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος

ASSOCIATED PRESS
A girl cries during the funeral of 19 year-old Syrian Kurdish fighter girl Perwin Mustafa Dihap who died after being wounded during fighting against the Islamic State forces in her home town of Kobani, in Suruc, on the Turkey-Syria border Friday, Nov. 7, 2014. Kobani, also known as Ayn Arab, and its surrounding areas, has been under assault by extremists of the Islamic State group since mid-September and is being defended by Kurdish fighters. (AP Photo/Vadim Ghirda)

Ένας αφρώδης οίνος που παράγεται στην περιοχή Barossa της Αυστραλίας γνωστός ως «72 Παρθένες» πωλείται πλέον με σκοπό να βοηθήσει στη χρηματοδότηση αντι-ισλαμικού κινήματος.

Το αντι-ισλαμικό κίνημα που ονομάζεται Q Society και αυτοπροσδιορίζεται ως ηγετικό στο είδος του, ανησυχεί κυρίως για τον πόλεμο κουλτούρας που έχει δημιουργηθεί με τη διεύρυνση του Ισλαμικού Κράτους. Προειδοποιεί πως το Ισλάμ συνδέεται με τις διακρίσεις και τη βία και διοργανώνει διαλέξεις για την «αληθινή φύση της συγκεκριμένης θεοκρατικής ιδεολογίας».

«Με την δική μας ετικέτα.... πρόκειται για μία εγγυημένη έναρξη συνομιλιών και μία ελαφριά προσέγγιση ενός κατά τα άλλα σοβαρού ζητήματος. Η σάτιρα και το γέλιο είναι πολύτιμα όπλα σε αυτόν τον πολιτιστικό πόλεμο», δήλωσε ο πρόεδρος του Q Society Debbie Robinson τονίζοντας πως οι πωλήσεις πάνε πολύ καλά και ο κόσμος αγοράζει από τώρα τα κρασιά για τα Χριστούγεννα.

«Δεν πρόκειται για κάτι που πρέπει να ληφθεί σοβαρά», προσθέτει ο πρόεδρος του οποίου αρκετές θέσεις ενάντια στο Ισλάμ είναι ακραίες.

Σύμφωνα με το κορυφαίο βιβλίο της μουσουλμανικής παράδοσης, Χαντίθ, το οποίο περιγράφει ισλαμικές παραδόσεις που αποδίδονται στον ίδιο τον Μωάμεθ, οι μάρτυρες του Ισλάμ έχουν να περιμένουν πολλά από την θυσία τους.«Η ελάχιστη ανταμοιβή για τους ανθρώπους του Παραδείσου είναι 80.000 υπηρέτες και 72 σύζυγοι, που κάθονται κάτω από έναν θόλο με μαργαριτάρια και ρουμπίνια». Σημειώνεται ότι στη μουσουλμανική παράδοση οι γυναίκες κρατούν την παρθενιά τους για το σύζυγο, οπότε τεκμαίρεται ότι οι 72 γυναίκες θα είναι παρθένες.

πηγές: AdelaideNow

in2life