Γεωργιάδης: Θα χρεοκοπήσουμε εάν έρθει στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ

Γεωργιάδης: Θα χρεοκοπήσουμε εάν έρθει στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ
Eurokinissi

«Αποφάσισα να μην λέω ψέματα στον κόσμο. Ναι, αν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία θα χρεοκοπήσουμε. Δεν έχω καμία αμφιβολία. Είναι πολύ απλό» δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό RealFM.

«Μετά από εμένα το είπαν η Bank of America, οι New York Times, η Wall Street Journal και σήμερα οι Financial Times. Ε, κάποια στιγμή πρέπει να έχουμε και ανοιχτά αυτιά, να καταλαβαίνουμε τι μας λένε» πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης.

Σε ερώτηση γιατί θα χρεοκοπήσει η χώρα και εάν αποκλείεται η νέα κυβέρνηση που θα προκύψει να προχωρήσει σε διαπραγμάτευση εντός Ευρωζώνης, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ απάντησε: «Ναι, αποκλείεται. Μπορεί να έχουμε εκλογές και σε ένα με ενάμιση μήνα πιθανόν να είναι πρωθυπουργός ο Τσίπρας. Αν τώρα άκουγα κάποια πράγματα σχετικά λογικά, τότε θα έλεγα ότι οι άνθρωποι είναι έτοιμοι να κάνουν κάποιου τύπου συμβιβασμό. Λένε ταυτόχρονα ότι δεν θα κάνουν μονομερείς ενέργειες και ότι θα καταργήσουν τους νόμους του μνημονίου. Αυτό είναι μονομερής ενέργεια».

(Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Δημοφιλή