Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με ΠΟΤΑΜΙ θέλει ο Τατσόπουλος

Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με ΠΟΤΑΜΙ θέλει ο Τατσόπουλος
sooc

«Βλέπεω εκλογές σε εξαιρετικά πολωμένο κλίμα» δήλωσε στο ΒΗΜΑ FM, ο Πέτρος Τατσόπουλος. Ο κ. Τατσόπουλος άφησε να εννοηθεί ότι δεν θα υπερψηφίσει τον Σταύρο Δήμα, ούτε στις επόμενες ψηφοφορίες, με στόχο από τις επόμενες εκλογές να προκύψει μια κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ σε συνεργασία με το ΠΟΤΑΜΙ.

Πέτρος Τατσόπουλος: «Βλέπω ότι κλείνει η ψαλίδα ανάμεσα στη ΝΔ και στον ΣΥΡΙΖΑ και αυτό, απ' ό,τι φαίνεται, μπορεί και να ήταν το plan B του Σαμαρά. Και όσοι έχουμε σώας τας φρένας ακόμη -και είμαστε λίγοι- είναι να δώσουμε τον αγώνα τον καλό, ώστε στο μετεκλογικό τοπίο, που θα είναι μάλλον μια κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, να δυναμώσουμε τις φωνές του ρεαλισμού. Φωνές σαν το Ποτάμι».

Ο κ. Τατσόπουλος άλλωστε έχει δηλώσει ότι υποστηρίζει το ΠΟΤΑΜΙ. Συμπλήρωσε ακόμη πως «δεύτερες εκλογές βλέπω μόνο στην περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ τρελαθεί τελείως και δεν απομονώσει τους λαϊκιστές και θελήσει να συνεχίσει τη δημαγωγία. Πιστεύω ότι το περιβάλλον θα είναι τόσο τοξικό εκείνη τη στιγμή, που ούτε αυτοδυναμία θα πάρει, ούτε τίποτα. Ελπίζω ότι δεν θα ξαναρχίσουμε το γαϊτανάκι των εκλογών».

Δημοφιλή