ΕΙΔΗΣΕΙΣ
24/12/2014 08:43 EET | Updated 24/12/2014 10:55 EET

Δεν πρόκειται να ψηφίσουμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας λέει η Χρυσή Αυγή

Sooc

Δεν τίθεται θέμα να ψηφίσουμε πρόεδρο της Δημοκρατίας, λέει σε ανακοίνωση της η Χρυσή Αυγή, που σχολιάζει ως γελοία τα σχετικά δημοσιεύματα.

Η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής που διώκονται παράνομα από το ανθελληνικό καθεστώς θα δώσουν τέλος με την ψήφο τους στην μνημονιακή παράγκα Σαμαρά-Βενιζέλου. Τα σενάρια που διαδίδουν τα φερέφωνά τους στα ΜΜΕ ξεπερνούν τα όρια της γελοιότητας.

Δήλωση έκανε και ο Νίκος Μιχαλολιάκος

Με έκπληξη πληροφορήθηκα την δήλωση του υποψηφίου για την προεδρία της Δημοκρατίας Σταύρου Δήμα, δήλωση με την οποία έλεγε ότι δεν θα αποδεχτεί το αξίωμα του Πρόεδρου εάν εκλεγεί με τις ψήφους της Χρυσής Αυγής. Μου κάνει πραγματικά κατάπληξη πως είναι δυνατόν να φαντάστηκε ο υπουργός της κυβερνήσεως Παπαδήμου, Σταύρος Δήμας, μιας κυβερνήσεως η οποία εξόντωσε με το περίφημο PSI τους Έλληνες συνταξιούχους και μικροομολογιούχους, ότι θα ήταν δυνατόν να τον ψηφίσουν οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής. Ας μην αγωνιά λοιπόν… δεν πρόκειται να εκλεγεί ούτως ή άλλως, αλλά σίγουρα δεν θα εκλεγεί με τις ψήφους της Χρυσής Αυγής.

Απάντηση του Νίκου Μιχαλολιάκου στην δήλωση του Σταύρου Δήμα

Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος σε δήλωσή του, την οποία υπογράφει ως πολιτικός κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού, απάντησε στις δηλώσεις του υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας Σταύρου Δήμα, και τον κάλεσε «να μην αγωνιά» και αυτό διότι «δεν πρόκειται να εκλεγεί, ούτως ή άλλως, αλλά σίγουρα δεν θα εκλεγεί με τις ψήφους της Χρυσής Αυγής».

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος, η δήλωση του οποίου τιτλοφορείται ως «απάντηση στη δήλωση του υποψηφίου Προέδρου του μνημονίου», αναφέρει:

«Με έκπληξη πληροφορήθηκα την δήλωση του υποψηφίου για την προεδρία της Δημοκρατίας Σταύρου Δήμα, δήλωση με την οποία έλεγε ότι δεν θα αποδεχτεί το αξίωμα του Πρόεδρου εάν εκλεγεί με τις ψήφους της Χρυσής Αυγής. Μου κάνει πραγματικά κατάπληξη πως είναι δυνατόν να φαντάστηκε ο υπουργός της κυβερνήσεως Παπαδήμου, Σταύρος Δήμας, μιας κυβερνήσεως η οποία εξόντωσε με το περίφημο PSI τους Έλληνες συνταξιούχους και μικροομολογιούχους, ότι θα ήταν δυνατόν να τον ψηφίσουν οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής. Ας μην αγωνιά λοιπόν… δεν πρόκειται να εκλεγεί ούτως ή άλλως, αλλά σίγουρα δεν θα εκλεγεί με τις ψήφους της Χρυσής Αυγής».