ΕΙΔΗΣΕΙΣ
07/01/2015 13:27 EET | Updated 07/01/2015 13:27 EET

Γιώργος Παπανδρέου-Χάρης Καστανίδης ξανά μαζί μετά τη διαγραφή

Eurokinissi

Συναντήθηκαν, τα είπαν και τα συμφώνησαν. Ο λόγος για τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Χάρη Καστανίδη, οι σχέσεις των οποίων είχαν ψυχρανθεί μετά την άρνηση του δεύτερου να ψηφίσει το δεύτερο μνημόνιο, γεγονός που οδήγησε στη διαγραφή του από το ΠΑΣΟΚ.

Μετά τη συνάντησή του με τον Γιώργο Παπανδρέου, ο Χάρης Καστανίδης ανακοίνωσε ότι εντάσσεται στο νέο κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου, το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών.

Χαρακτηριστικά αναφέρει στην δήλωσή του:

«Πριν από τρία χρόνια χώρισαν οι δρόμοι μας με τον Γιώργο Παπανδρέου, όταν διαγράφηκα, γιατί διαφωνούσα με τις πολιτικές της λιτότητας, της ύφεσης και της ανεργίας και αρνήθηκα να ψηφίσω το δεύτερο μνημόνιο. Συναντιόμαστε και πάλι σήμερα, τώρα που το νέο Κίνημα των Δημοκρατών Σοσιαλιστών διακηρύσσει την ανάγκη να βγει η χώρα μας από την κρίση με την άσκηση πραγματικά προοδευτικών πολιτικών, μακριά από τη βία της σκληρής δημοσιονομικής προσαρμογής, να βγει από την κρίση με την εφαρμογή βαθειά δημοκρατικών μεταρρυθμίσεων. Συναντιόμαστε τώρα, που το νέο Κίνημα διακηρύσσει ότι δεν μπορεί να είναι ουραγός της Δεξιάς ούτε παρακολούθημα κανενός. Συμμετέχω στο Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών με την προσδοκία ότι σύντομα θα ενωθούν όλες οι αυθεντικές δυνάμεις του δημοκρατικού σοσιαλισμού. Συμμετέχω στο Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών με την πίστη ότι γίναμε όλοι σοφότεροι από τα λάθη του παρελθόντος και έχοντας βαθιά μέσα μου την ελπίδα ότι θα ανταποκριθούμε στην επιθυμία του ελληνικού λαού και της νέας γενιάς να επιστρέψει στον τόπο μας η αξιοπρέπεια και η πίστη στο μέλλον».

Αμερικανικές Εκλογές
Δημοσκοπήσεις, ειδήσεις και αναλύσεις για τις αμερικανικές εκλογές από την HuffPost

Sponsored Post