ΕΙΔΗΣΕΙΣ
07/01/2015 10:30 EET | Updated 07/01/2015 10:37 EET

Το προεκλογικό σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ: Η ελπίδα έρχεται – Η Ελλάδα προχωρά – Η Ευρώπη αλλάζει

sooc

Η λέξη «ελπίδα» θα κυριαρχεί στο κεντρικό σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ. Το επικοινωνιακό επιτελείο της Κουμουνδούρου, σύμφωνα με πληροφορίες, κατέληξε σε ένα «τριπλό» κεντρικό σύνθημα: «Η ελπίδα έρχεται – Η Ελλάδα προχωρά – Η Ευρώπη αλλάζει». Είναι προφανές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προχωρά με βάση την αρχή «η ελπίδα νικάει το φόβο», κάτι που αρχίζουν και το επαναλαμβάνουν τώρα και τα στελέχη του κόμματος στις συνεντεύξεις τους.

Η καμπάνια του κόμματος σε αυτή την μίνι προεκλογική περίοδο θα υλοποιηθεί με ίδιες δυνάμεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει αποφασίσει να προστρέξει σε κάποια μεγάλη ιδιωτική διαφημιστική εταιρεία για να «του τρέξει» την καμπάνια.

Ήδη ετοιμάζονται τα πρώτα σποτ, τα οποία θα αφορούν στοχευμένα κοινά και θα παρουσιάζεται το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης. Έμφαση θα δοθεί σε συνταξιούχους, νέους, αγρότες, και μικρομεσαίους.

Με δεδομένο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται σε όλες τις δημοσκοπήσεις, αλλά και με δεδομένο ότι το σύνθημα του κόμματος είναι η ελπίδα, αποφασίσθηκε να μην υπάρξει αρνητική καμπάνια εις βάρος της ΝΔ. Στην Κουμουνδούρου λένε ότι η αρνητική καμπάνια ανήκει στη ΝΔ, «η οποία χάνει πολιτικό χρόνο και χρήμα για να διαστρεβλώσει τις θέσεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ».

Αμερικανικές Εκλογές
Δημοσκοπήσεις, ειδήσεις και αναλύσεις για τις αμερικανικές εκλογές από την HuffPost

Sponsored Post