Ευάγγελος Βενιζέλος: Ατομικό σχήμα το κόμμα Παπανδρέου - Ακραία εξέλιξη η προσχώρηση Γκερέκου στη ΝΔ

Βενιζέλος: Ατομικό σχήμα το κόμμα Παπανδρέου - Ακραία εξέλιξη η προσχώρηση Γκερέκου στη ΝΔ
Eurokinissi

Προσωπικό και ατομικό σχήμα, χαρακτήρισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, το κόμμα που ίδρυσε ο Γιώργος Παπανδρέου, στη διάρκεια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε στη Λάρισα.

«Υπάρχουν πρωτοβουλίες για να συγκροτηθεί ένα σχήμα το οποίο είναι προσωπικό, ατομικό, μας θλίβουν αλλά δεν ασχολούμαστε με αυτά, τα οποία τροφοδοτούν την εσωστρέφεια και βλάπτουν την προσπάθειά μας που είναι παραταξιακή και κυρίως εθνική. Εμείς ασχολούμαστε με τα μεγάλα θέματα του τόπου και με τη δυναμική της Παράταξης», σχολίασε ο κ. Βενιζέλος.

Εξάλλου, αναφερόμενος στην προσχώρηση της Άντζελας Γκερέκου στη ΝΔ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τη χαρακτήρισε «ακραία εξέλιξη», επισήμανε ότι δεν αποτελεί απώλεια για το ΠΑΣΟΚ και επανέλαβε ότι το θέμα είναι ηθικό. Επίσης, έκανε λόγο για φαινόμενα «πολιτικής, κοινωνικής και ηθικής παρακμής και ».

Ερωτηθείς να σχολιάσει την επιλογή του πρώην υπουργού Οικονομικών Φίλιππου Σαχινίδη, να κατέλθει υποψήφιος με το νέο κόμμα του Γ. Παπανδρέου ο κ. Βενιζέλος είπε ότι την απόφασή του θα την κρίνει ο λαός της Λάρισας και συμπλήρωσε: «Εγώ μπορώ να σας πω ότι τον κ. Σαχινίδη τον βρήκα στο στενό επιτελείο του υπουργείου Οικονομικών ως στενό συνεργάτη του κ. Παπακωνσταντίνου και βεβαίως του κ. Παπανδρέου, όχι απλώς τον κράτησα, αλλά και τον αναβάθμισα, τον πρότεινα να καταλάβει την υψίστη θέση του υπουργού Οικονομικών και στη συνέχεια του εμπιστεύτηκα τα καθήκοντα του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ για θέματα οικονομίας. Εδώ είστε εσείς οι πολίτες, οι εκλογείς να τα αξιολογήσετε όλα αυτά».

Νωρίτερα σήμερα, Πέμπτη, ο κ. Βενιζέλος επισκέφθηκε συνεταιριστικές βιομηχανίες της περιοχής, ενώ αναφορικά με το θέμα των αγροτικών επιδοτήσεων, είπε ότι δεν τίθεται θέμα μη καταβολής τους γιατί είναι εξασφαλισμένες, μέσω της νέας ΚΑΠ (2015-2019), που εγκρίθηκε προ ημερών.

(Με πληροφορίες ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Δημοφιλή