Ο Άγης Βερούτης στα ψηφοδέλτια της ΝΔ

Ο Άγης Βερούτης στα ψηφοδέλτια της ΝΔ
Facebook

Στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας θα συμπεριληφθεί ο Άγης Βερούτης, συνιδρυτής και Α' αντιπρόεδρος στη Δημιουργία – Ξανά και Α' αντιπρόεδρος της Δράσης.

Όπως ανακοινώθηκε από τη ΝΔ, ο κ. Βερούτης είχε συνάντηση με την γραμματέα του κόμματος, Ανδρέα Παπαμιμίκο, και δήλωσε ότι συστρατεύεται στον αγώνα για την εκλογική νίκη της Νέας Δημοκρατίας και θα συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια του κόμματος.

Ο κ. Βερούτης σε σχετική ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook αναφέρει τα εξής: «Το πάγιο ζητούμενο του φιλελεύθερου χώρου εδώ και αρκετά χρόνια, ήταν να αποκτήσει φωνή στη Βουλή. Αυτό προσπαθήσαμε μέσα από αυτόνομες κεντρώες, μεταρρυθμιστικές προσπάθειες οι άνθρωποι που εκφράζουμε αυτές τις αντιλήψεις, χωρίς να τύχουμε ιδιαίτερης επιτυχίας, και κυρίως, χωρίς να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε ένα συμπαγές μέτωπο κοινής λογικής».

«Εχθές βράδυ έγινα αποδέκτης της πρόσκλησης της Νέας Δημοκρατίας να είμαι υποψήφιος στην πιο δύσκολη εκλογική περιφέρεια της χώρας, τη Β’ Αθηνών.Αυτό γίνεται στα πλαίσια του ανοίγματος που κάνει η ΝΔ προς όσους εκφέρουν μεταρρυθμιστικό λόγο και πρόθεση για ένα αποτελεσματικό και νοικοκυρεμένο κράτος, με λογική και ανταποδοτική φορολογική επιβάρυνση, για να τροφοδοτήσει την ανάπτυξη της παραγωγικής οικονομίας».

«Στην πρόκληση αυτή ανταποκρίθηκα θετικά, και ελπίζω να μου δοθεί η ευκαιρία να υπηρετήσω την κοινή λογική μέσα από τη Βουλή, εντός ενός πολιτικού σχηματισμού που έχει τη διάθεση να μπολιάσει τις πολιτικές του με καθαρή φιλελεύθερη και μεταρρυθμιστική σκέψη.Η δέσμευσή μου παραμένει να στηρίξω την κοινή λογική, το νοικοκύρεμα του κράτους, και την απελευθέρωση της παραγωγικής οικονομίας για να νικήσουμε την ανεργία, την ύφεση, την υπερφορολόγηση, και αν μου δοθεί η ευκαιρία να το κάνω μέσα από τη βουλή, να το κάνω χωρίς εκπτώσεις και πιστός στη μεταρρυθμιστική σκέψη όπως την έχω εκφράσει μέχρι τώρα».

Δημοφιλή