ΕΙΔΗΣΕΙΣ
14/01/2015 10:39 EET | Updated 14/01/2015 11:19 EET

Επτά «επίλεκτοι Twitter-άδες» θα συντονίσουν την online συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα

HuffPost Greece

Μία ομάδα από «επίλεκτους» χρήστες του αποκαλούμενου «πολιτικού Twitter» θα αναλάβει να επιμεληθεί την όλη διαδικασία της διαδικτυακής συνέντευξης που θα δώσει το βράδυ της Τέταρτης, online στο Twitter, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Αυγή», η οποία διοργανώνει την ανοιχτή δημόσια συζήτηση, επτά χρήστες του Twitter ως συντακτική ομάδα θα επιλέγουν και θα ομαδοποιούν ζωντανά τα ερωτήματα.

Photo gallery Συνέντευξη Τσίπρα στο Twitter See Gallery

Tον συνολικό συντονισμό της εκδήλωσης έχουν οι Μιχάλης Παναγιωτάκης @talws, Ματθαίος Τσιμιτάκης @tsimitakis και Αποστόλης Καπαρουδάκης @O_Kanalarhis. Το ρόλο του συντονιστή της ομάδας έχει αναλάβει ο Γιάννης Μπογιόπουλος, @yboyio

Το hashtag της συζήτησης θα ανακοινωθεί στις 6μμ και αμέσως η παραπάνω ομάδα θα αρχίσει να συγκεντρώνει τις ερωτήσεις που θα καταφθάνουν, να τις ταξινομεί ανά κατηγορίες (πχ. οικονομικού ενδιαφέροντος, ερωτήσεις που αφορούν σε θέματα εξωτερικής πολιτικής κτλ) και να επιλέγει τα χαρακτηριστικότερα tweets από την κάθε κατηγορία στα οποία θα καλείται να απαντήσει ο Αλέξης Τσίπρας. 

Τα ερωτήματα για λόγους τεχνικούς και πρακτικούς θα συγκεντρώνονται μόνο μέσω Τwitter και μόνο. Η συνέντευξη θα διαρκέσει ως τις 9.15 μ.μ.

Sponsored Post