ΕΙΔΗΣΕΙΣ
15/01/2015 14:21 EET | Updated 15/01/2015 15:03 EET

Επεισόδιο με οπαδό της ΑΕΚ κατά τη διάρκεια της ομιλίας Τσίπρα στη Ρόδο (ΒΙΝΤΕΟ)

Rodiaki.gr

Επεισόδιο δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια της σημερινής ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα, στην αίθουσα του Ροδινιού, όταν οπαδός της ΑΕΚ που βρισκόταν στην αίθουσα και κρατούσε κασκόλ, άρχισε να φωνάζει συνθήματα προφανώς για το υπό κατασκευή γήπεδο του «Δικεφάλου» στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Άνδρες της ασφάλειας του Αλέξη Τσίπρα, απομάκρυναν τον οπαδό, χωρίς να υπάρξει περαιτέρω πρόβλημα, ενώ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε για το γεγονός: «Είμαστε ένα δημοκρατικό κόμμα και με διάλογο λύνουμε όλα τα προβλήματα».

Τι είπε ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του

Η μεγάλη ανατροπή έρχεται, τόνισε μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση στη Ρόδο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, και κάλεσε όλο τον λαό «να δώσει για πρώτη φορά απλόχερα και χωρίς δισταγμό ισχυρή εντολή διακυβέρνησης στον ΣΥΡΙΖΑ για να αποκτήσει αυτοδυναμία η Ελλάδα».

Οι πολιτικές τής καταστροφής φεύγουν, η τρόικα φεύγει και παίρνει μαζί της και το διεφθαρμένο, το διαπλεκόμενο πολιτικό προσωπικό που έριξε την Ελλάδα στα βράχια, προσέθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, και σημείωσε ότι μόνο οι μύωπες του συντηρητισμού δεν βλέπουν τι γίνεται αυτή την στιγμή στην Ευρώπη. «Δεν είναι μόνο στην Ισπανία, που το Podemos -που γεννήθηκε στις πλατείες της αγανάκτησης- είναι ήδη πρώτο κόμμα και το κόμμα του κυρίου Ραχόι τρίτο. Στην Πορτογαλία, στην Ιταλία, στην Ιρλανδία, πνέει ισχυρός άνεμος αλλαγής», τόνισε.

Υπογράμμισε ότι ο ελληνικός λαός δεν είναι γονατισμένος, αλλά όρθιος, και οι Έλληνες είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν και να επιβάλλουν τη σωτηρία της χώρας τους, και μιλώντας για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν είπε πως υπάρχουν δύο προϋποθέσεις:

Πρώτη προϋπόθεση, είπε, «είναι η μεγάλη, αδιαμφισβήτητη εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ. Που θα εξασφαλίσει μια καθαρή πλειοψηφία στη Βουλή. Εμείς δε μιλάμε, τόνισε ο κ. Τσίπρας, και δεν θέλουμε τις αυτοδυναμίες που ζήσαμε στο παρελθόν από τα κόμματα εξουσίας. Δεν ζητάμε λευκή επιταγή. Δεν ζητάμε αυτοδυναμία αλαζονείας και συνέχειας του χθες. Αλλά αυτοδυναμία ρήξης με το παλιό και το φθαρμένο. Αυτοδυναμία όχι του ΣΥΡΙΖΑ αλλά της Ελλάδας απέναντι στους δανειστές και τους εκπροσώπους τους. Για να διεκδικήσουμε ως χώρα υπόσταση ξανά στην Ευρώπη. Για να ξανααισθανθεί ο λαός μας περήφανα.

Και η δεύτερη προϋπόθεση. Είναι ο λαός να παραμείνει όρθιος στις επάλξεις της μεγάλης δημοκρατικής μεταρρύθμισης και να πάρει στα δικά του χέρια την υπόθεση της δημοκρατίας και της αλλαγής. Να πάρει από το χέρι τη δική του κυβέρνηση και να τη βοηθήσει στα δύσκολα. Όχι να αναθέσει τη δουλειά και να περιμένει αποκαμωμένος. Να κάνει δική του υπόθεση την υπόθεση της αξιοπρέπειας, της δικαιοσύνης, της προκοπής».

«Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την πρόκληση της ιστορίας και να κυβερνήσουμε για πρώτη φορά στην ιστορία» τόνισε ακόμα ο κ. Τσίπρας.

Πηγή βίντεο: Rodiaki.gr