ΕΙΔΗΣΕΙΣ
16/01/2015 11:38 EET | Updated 16/01/2015 11:38 EET

Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ: Πέμπτη μιλούν στην Αθήνα και Τσίπρας και Κουτσούμπας

Sooc

Δυσαρέσκεια προκάλεσε στον ΣΥΡΙΖΑ η απόφαση του ΚΚΕ να πραγματοποιήσει την κεντρική του συγκέντρωση στην Αθήνα την ίδια ημέρα και ώρα που θα πραγματοποιεί την κεντρική ομιλία του στην Αθήνα ο Αλέξης Τσίπρας. Την ίδια ώρα, η αντιπαράθεση ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για την φράση «ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα» που χρησιμοποίησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά την ομιλία του στο νησί συνεχίζεται

Η Κουμουνδούρου θεωρεί ότι ο Περισσός ουσιαστικά της «κλέβει» την ημέρα με την ανοχή όλων των άλλων κομμάτων.

«Δεν μπορεί να μην σταθεί κανείς στην επιμονή του ΚΚΕ να πραγματοποιήσει την προεκλογική του συγκέντρωση τη μέρα που παραδοσιακά, εδώ και 40 χρόνια, ανήκει στην αξιωματική αντιπολίτευση.», δήλωσε ο Κώστας Πουλάκης, εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ στην διακομματική επιτροπή για την διεξαγωγή των εκλογών. «Και, πολύ περισσότερο, δεν μπορεί να παραβλέψει τη στήριξη που απλόχερα παρείχαν άπαντες, και κυρίως η απερχόμενη συγκυβέρνηση, στον Περισσό. Ευτυχώς, οι πολίτες έχουν κρίση και αντιλαμβάνονται πλήρως σε τι αποσκοπούν τέτοιου είδους μεθοδεύσεις», πρόσθεσε.

Για την φράση «ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα» ο κ. Μουρούτης απαίτησε από την διακομματική να καταγγείλει τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Πουλάκης χαρακτήρισε ως φαιδρή την απαίτηση. «Είναι σαφές ότι βρισκόμαστε ενώπιον μίας ανίερης συμμαχίας όλων έναντι του ΣΥΡΙΖΑ. Ακόμα και αν παραβλέψει κανείς τις –ούτως ή άλλως φαιδρές– απαιτήσεις του κ. Μουρούτη να καταγγείλει η διακομματική επιτροπή τον ΣΥΡΙΖΑ για τα πάντα, ακόμα και για τις παροιμίες», τόνισε.

Σημειώνεται πως ο κ. Πουλάκης ρώτησε τον υπηρεσιακό υπουργό Εσωτερικών αν εγγυάται την ασφαλή, διαφανή και αδιάβλητη διεξαγωγή των εκλογών, λαμβάνοντας την σχετική διαβεβαίωση.

Sponsored Post