ΚΟΙΝΩΝΙΑ
17/01/2015 08:19 EET

Ανθρωποκυνηγητό της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό της Αγγελικής

AST

Έρευνες τις αντιτρομοκρατικής βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή την ώρα σε περιοχές της Δυτικής Αττικής και του Πειραιά για τον εντοπισμό της νεαρής Αγγελικής που φέρεται να είναι η βασικός συνεργός του Χριστόδουλου Ξηρού.

Οι αστυνομικοί με τη φωτογραφία της καταζητούμενης στα χέρια προσπαθούν να βρουν την άκρη του νήματος μέσα από καταθέσεις μαρτύρων που μπορεί να βρίσκοντας δίπλα στα κρησφύγετα που χρησιμοποιούσε με τον “Μανόλη” της 17Ν.

Πληροφορίες της HuffPost Greece αναφέρουν ότι οι έρευνες για τον εντοπισμό της εστιάζονται πλέον στην Αττική και συγκεκριμένα στις ίδιες περιοχές που έγιναν χτες οι προσαγωγές της ΕΛΑΣ για την εξάρθρωση κυκλώματος νονών της νύχτας. Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα πριν από λίγο η αστυνομία, η Αγγελική κυκλοφορούσε μεταμφιεσμένη και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις έχει καταγραφεί από κάμερες με μακριά ξανθά μαλλιά.

Με τη συγκεκριμένη αμφίεση είχε προσπαθήσει να αγοράσει χημικές ουσίες από κατάστημα στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκεί την κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης το υλικό του οποίου βρέθηκε στα χέρια της Αντιτρομοκρατικής.

Sponsored Post