ΕΙΔΗΣΕΙΣ
19/01/2015 07:52 EET

Γιαννάκου:Δεν θα φέρει τον ορυμαγδό ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν αποσύρω ούτε ευρώ από τις καταθέσεις μου

eurokinissi

"Δεν λένε την αλήθεια όσοι ισχυρίζονται ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ θα έρθει ορυμαγδός, ούτε όμως κι εκείνοι που λένε ότι θα εξασφαλίσουν διαγραφή του χρέους" δήλωσε η πρώην υπουργός επί ΝΔ βουλευτής της ΝΔ, Μαριέττα Γιανάκου σε συνέντευξή της στο ραδιοφωνικό σταθμό “Στο Κόκκινο”.

Τόνισε δε πως "η αμοιβαία δαιμονοποίηση και τα κλισέ δεν ανταποκρίνονται στη σημερινή πραγματικότητα", ενώ χαρακτήρισε τη διαμάχη που γίνεται "λυπηρή" και "παρωχημένη".

"Δόξα τω Θεώ, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ εκτός από τη ΝΔ, δεν θέλει να φύγουμε από το ευρώ" και συμπλήρωσε: "Από τις ελάχιστες καταθέσεις που έχω, δεν αποσύρω ούτε ένα ευρώ".

Αναφερόμενη στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε: "Το πρόβλημα με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι η ακαταστασία στις δηλώσεις των διαφόρων στελεχών και η επίγνωση που έχουμε όλοι ότι είναι ένας είδος συνομοσπονδίας αποτελούμενης από διάφορες συνιστώσες. Αυτό δεν τον εμποδίζει να είναι ένα κόμμα. Αλλά εμφανίζονται τα διάφορα στελέχη ή να μην ξέρουν ή να φέρνουν θεωρίες παλιές ότι θα μπορούσαν να τύχουν εφαρμογής σήμερα. Ο κόσμος πρέπει να αισθάνεται σίγουρος".