ΕΙΔΗΣΕΙΣ
19/01/2015 10:12 EET | Updated 19/01/2015 10:17 EET

«Μισαλλόδοξες και εμφυλιοπολεμικές οι δηλώσεις Βορίδη», λέει Πάνος Σκουρλέτης. Ζητά εξηγήσεις από Σαμαρά

Εξηγήσεις από τον Αντώνη Σαμαρά ζητά ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, για τις δηλώσεις του Μάκη Βορίδη τις οποίες και χαρακτηρίζει ως «μισαλλόδοξες και εμφυλιοπολεμικές».

Ο υπουργός Υγείας, σε προεκλογική του ομιλία στον Ασπρόπυργο είχε δηλώσει: «Η δικιά μας η γενιά τη χώρα δεν θα την παραδώσει στην Αριστερά. Δεν πρόκειται να τους αφήσουμε, ό,τι κι αν είναι εκείνο το οποίο πρέπει να κάνουμε. Ό,τι υπερασπίστηκαν οι παππούδες μας γενναία με τα όπλα, θα το υπερασπιστούμε εμείς με την ψήφο μας την Κυριακή».

Κάλεσε δε τους παρευρισκόμενους να μην ξεγελαστούν καθώς «δεν διαλέγετε ούτε ένα κόμμα, ούτε διαλέγετε ένα οικονομικό πρόγραμμα. Η επόμενη Κυριακή είναι μια τεράστια ιδεολογική σύγκρουση. Είναι η σύγκρουση ανάμεσα σε δύο κόσμους. Είναι η σύγκρουση ανάμεσα στον κόσμο της ελευθερίας και της πατρίδας, ανάμεσα στις αξίες της πατρίδας, της θρησκείας και της οικογένειας που εκπροσωπούμε εμείς και στην ισοπέδωση που εκπροσωπεί η Αριστερά. Δεν θα νικήσει η αριστερά την επόμενη Κυριακή».

Αντιδρώντας ο κ. Πάνος Σκουρλέτης υποστήριξε πως «ο κ. Βορίδης αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο του κόμματος του κ. Σαμαρά, καθώς δηλώνει πως θα κάνει τα πάντα, για να μην γίνει σεβαστή η ψήφος του ελληνικού λαού και καλεί τους πολίτες να πάρουν τα όπλα, ενώ υιοθετεί τα συνθήματα της επτάχρονης δικτατορίας... Με τη δημοκρατία δεν παίζουμε».