ΕΙΔΗΣΕΙΣ
19/01/2015 18:02 EET | Updated 19/01/2015 18:34 EET

Χιωτίδης: Και δημοψήφισμα και παύση πληρωμών και δραχμή, εάν χρειαστεί (Βίντεο)

Νέες φωτιές έχουν ανάψει στο προεκλογικό σκηνικό οι δηλώσεις που έκανε ο υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη, Γιώργος Χιωτίδης. Τη δήλωσή του έχει επισημάνει σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας στην οποία τονίζει «Τώρα ας το μοντάρει όπως θέλει ο κ. Σκουρλέτης».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου ο κ. Χιωτίδης αναφέρει ότι:

«Εάν χρειαστεί να πάμε για δημοψήφισμα, θα πάμε για δημοψήφισμα. Εάν χρειαστεί να κάνουμε παύση πληρωμών, θα κάνουμε παύση πληρωμών. Τελεία και παύλα. Και εάν χρειαστεί, προκειμένου να σκοτώσουμε το μισό πληθυσμό της χώρας, θα πάμε και στη δραχμή. Τελεία και παύλα. Με αυτή την έννοια, το σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ ότι το ευρώ δεν είναι φετίχ είναι απολύτως σωστό».

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για τις δηλώσεις του υποψηφίου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Χιωτίδη για στάση πληρωμών και επιστροφή στη δραχμή, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Γιώργος Χιωτίδης, υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης: «Εάν χρειαστεί να πάμε για δημοψήφισμα, θα πάμε για δημοψήφισμα.

Εάν χρειαστεί να κάνουμε παύση πληρωμών, θα κάνουμε παύση πληρωμών. Τελεία και παύλα. Και εάν χρειαστεί, προκειμένου να σκοτώσουμε το μισό πληθυσμό της χώρας, θα πάμε και στη δραχμή. Τελεία και παύλα. Με αυτή την έννοια, το σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ ότι το ευρώ δεν είναι φετίχ είναι απολύτως σωστό».