ΕΙΔΗΣΕΙΣ
19/01/2015 08:19 EET | Updated 19/01/2015 08:19 EET

Υποψήφιος της Χρυσής Αυγής κατέστρεψε προεκλογικό υλικό του ΚΚΕ στο Καματερό

EUROKINISSI

Υποψήφιος της Χρυσής Αυγής κατέστρεψε προεκλογικό υλικό του ΚΚΕ στο Καματερό

Υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής συνελήφθη, σύμφωνα με πληροφορίες την Κυριακή για την καταστροφή προεκλογικού υλικού του ΚΚΕ. Στο περιστατικό, που σημειώθηκε στην περιοχή του Γεροβουνού στο Καματερό, φαίνεται να εμπλέκονται και άλλα μέλη της ΧΑ.

Σύμφωνα με την καταγγελία του ΚΚΕ, οι δράστες είχαν επάνω τους γκλομπ και σπρέι πιπεριού.

Η ανακοίνωση του Κ.Κ.Ε.:

«Το ΚΚΕ καταγγέλλει τη ναζιστική εγκληματική Χρυσή Αυγή, της οποίας μέλη της, με επικεφαλής υποψήφιο βουλευτή της, χτες το απόγευμα στο Δήμο Καματερού κατέστρεφαν προεκλογικό υλικό του ΚΚΕ, ενώ είχαν πάνω τους γκλομπ και σπρέι πιπεριού» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ, τονίζοντας:

«Είναι ένα ακόμη περιστατικό που προστίθεται στο μακρύ κατάλογο των επιθέσεων της φασιστικής Χρυσής Αυγής, που αποδεικνύει ότι μόνιμος στόχος της είναι τα δημοκρατικά και λαϊκά δικαιώματα και ελευθερίες, είναι το ΚΚΕ, γιατί παλεύει για την ανατροπή του σάπιου αυτού συστήματος, που γεννά και θρέφει το φασισμό και το ναζισμό».

«Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, τα φτωχά λαϊκά στρώματα αποφασιστικά να καταδικάσουν και να απομονώσουν τα φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής και την τραμπούκικη δράση τους και στην κάλπη με ψήφο στο Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας» καταλήγει η ανακοίνωση.