ΚΟΙΝΩΝΙΑ
20/01/2015 13:54 EET | Updated 20/01/2015 13:54 EET

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν θα αφοπλίσουμε τους αστυνομικούς

Sooc

Τους αστυνομικούς να «ψηφίσουν χωρίς φόβο» προτρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του, όπου σημειώνεται ότι «όχι μόνο δεν θα τους αφοπλίσει αλλά θα τους εξοπλίσει υλικοτεχνικά και θεσμικά».

Όπως αναφέρεται στο σχετικό Δελτίο Τύπου, με θέμα τη χθεσινή συνάντηση αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ με το προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, «το προεδρείο της ομοσπονδίας των Αστυνομικών, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τη μέχρι σήμερα απαξιωτική στάση των κυβερνήσεων απέναντι στους Αστυνομικούς και τα προβλήματά τους και κατέθεσαν το διεκδικητικό τους πλαίσιο», ενώ από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, τονίστηκε, ότι οποιαδήποτε αλλαγή στην ΕΛΑΣ θα είναι αποτέλεσμα ευρύτατου διαλόγου και συναίνεσης.

Ως προς το οικονομικό και ασφαλιστικό των ενστόλων οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τσουκαλάς και Τάσος Μαυρόπουλος είπαν, ότι θέση του κόμματος είναι η αποκατάσταση των αποδοχών τους και η κατάργηση του άρθρου για το ΤΕΑΠΑΣΑ.

«Ζητήθηκε από τους Αστυνομικούς να ψηφίσουν χωρίς φόβο. Ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν θα τους αφοπλίσει, αλλά θα τους εξοπλίσει υλικοτεχνικά και θεσμικά, διασφαλίζοντάς τους από τους κινδύνους που διατρέχουν», γίνεται γνωστό με το Δελτίο Τύπου και αναφέρεται, ότι «τα περί αφοπλισμού της Αστυνομίας είναι μία προπαγανδιστική τακτική της κυβέρνησης να τρομοκρατήσει τόσο τους Αστυνομικούς, όσο και την κοινωνία. Η κυβέρνηση «ρίχνει τη μπάλα έξω από το γήπεδο» για να μην απολογηθεί για τη ληστρική επιδρομή σε βάρος των αποδοχών του προσωπικού των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων και την απαξίωση των Υπηρεσιών».

Sponsored Post