Πού θα ψηφίσουν οι πολιτικοί αρχηγοί

Πού θα ψηφίσουν οι πολιτικοί αρχηγοί
Sooc

Στα Ιωάννινα θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας. Στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Πύλο θα ψηφίσει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα την Κυριακή, 25 Ιανουαρίου 2015, στις 10.30 το πρωί, στο 14ο Εκλογικό Διαμέρισμα, 6ου Διαμερίσματος του Δήμου Αθηναίων, 661o εκλογικό τμήμα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος σε εκλογικό κέντρο στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης. Στη Νίσυρο και στο 138ο εκλογικό τμήμα (Παλαιά Κοινότητα Νικιών Νισύρου) θα ψηφίσει στις 9:30 το πρωί της Κυριακής ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ο οποίος είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου του κόμματος στα Δωδεκάνησα και τη Β' Αθηνών.

Στα Χανιά θα ψηφίσει ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης και στην Καλλιθέα θα ψηφίσει ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Γιώργος Α. Παπανδρέου, θα ψηφίσει στο 320ο Εκλογικό Τμήμα - Γυμνάσιο Ν. Ερυθραίας.

Οι επικεφαλής του συνδυασμού «Πράσινοι- Δημοκρατική Αριστερά» Φ.Κουβέλης και Ν.Χρυσόγελος θα ψηφίσουν στις 9:45, το πρωί της Κυριακής, στο 5ο Λύκειο Περιστερίου, Αγ. Αναστασίας και Τηλεμάχου (Λόφος Αξιωματικών).

Δημοφιλή