ΕΙΔΗΣΕΙΣ
29/01/2015 13:03 EET | Updated 29/01/2015 13:04 EET

Στη Νέα Δημοκρατία δεν υπάρχει μνημονιακός δηλώνει ο Δημήτρης Σταμάτης

Sooc

Στη Νέα Δημοκρατία δεν υπάρχει κανένας μνημονιακός, δήλωσε ο βουλευτής του κόμματος Δημήτρης Σταμάτης: «Εμείς είπαμε ότι το μνημόνιο ήταν μία υποχρεωτική πράξη που έγινε σε ανύποπτο χρόνο, γιατί δεν δημιουργήθηκε με αυτή την κυβέρνηση. Το μνημόνιο ξεκίνησε το 2010», πρόσθεσε ο κ. Σταμάτης.

Ο τέως Υπουργός Επικρατείας, μιλώντας στον Real FM, υποστήριξε ότι η ΝΔ έχασε τις εκλογές γιατί «πλήρωσε και πληρώνει το τίμημα της επιτυχίας».

«Τα αίτια του ότι δεν κέρδισε η Νέα Δημοκρατία είναι δύο: Πρώτον, ότι η Νέα Δημοκρατία σήκωσε το βάρος μιας δύσκολης πολιτικής, άρα κάποιοι άνθρωποι σίγουρα δυσαρεστήθηκαν. Δεύτερον, πλήρωσε το τίμημα της επιτυχίας, δηλαδή, ο λαός αισθάνθηκε ασφαλής. Σταθεροποιήσαμε την οικονομία, ενισχύσαμε το τραπεζικό σύστημα. Αυτό έδωσε στον πολίτη τη δυνατότητα να αισθάνεται ασφαλής και να έχει τη δυνατότητα να αναζητήσει κάτι καλύτερο που του έταξαν».

Σε ό,τι αφορά στην επόμενη μέρα της Νέας Δημοκρατίας ο κ. Σταμάτης σημείωσε «επισημαίνουμε ποια λάθη έχουμε κάνει, κάνουμε μία αυτοκριτική προφανώς για το εκλογικό αποτέλεσμα, η οποία δεν εμπεριέχει μόνο σύνολο λαθών, αλλά και κάποιων πολιτικών αναγκαστικών που έγιναν».

Sponsored Post