ΕΙΔΗΣΕΙΣ
31/01/2015 17:05 EET | Updated 31/01/2015 19:13 EET

Παραιτήθηκε ο Λιαρόπουλος από το Ποτάμι

archive

Σχεδόν 24 ώρες πέρασαν από την ανάρτησή του Λυκούργου Λιαρόπουλου στο Facebook στην οποία έγραφε «Γερούν γερά! Σπαστου τον τσαμπουκα!!» και το Σάββατο, ο τομεάρχης Υγείας του Ποταμιού κ. Λιαρόπουλος ανήρτησε στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook ότι παραιτήθηκε - χωρίς ωστόσο να εξηγεί τους λόγους.

Ειδικότερα, ο κ. Λιαρόπουλος είπε μονάχα: «Προσφέρθηκα να ...απαλλάξω το ΠΟΤΑΜΙ από την παρουσία μου, η οποία προφανώς, έγινε ...Τοξική». Επιπλέον, τόνισε ότι θα αναλάβει «ελεύθερα» το ρόλο της Κασσάνδρας.

Επί Προσωπικού:

Προσφέρθηκα να ...απαλλάξω το ΠΟΤΑΜΙ από την παρουσία μου, η οποία προφανώς, έγινε ...Τοξική. Η παραίτησή μου από τη θέση του Πολιτικού Υπευθύνου για Θέματα Υγείας υπεβλήθη.

Υποθέτω ότι αυτό μου επιτρέπει να αναλάβω ελεύθερα το ρόλο της Κασσάνδρας, την οποία όλοι ...εμίσησαν, αλλά ξέχασαν να της αναγνωρίσουν την ακρίβεια της πρόβλεψης. Αλλωστε την ώρα της καταστροφής, ποιός ψάχνει να δει ποιός είχε δίκιο;;;

Επειδή αυτό το έχω ήδη κάνει με τον τρόπο μου, που δεν αναγνωρίσθηκε ως...δόκιμος, θα περιορισθώ να πώ ότι αυτή, δυστυχώς, αν έρθει, δεν θα είναι μία ώρα δικαίωσης, αλλά ακόμη μεγαλύτερης λύπης. Της λύπης που συνοδεύεται από τη μοναξιά των ελάχιστων που είχαν το θάρρος να αναγνωρίσουν ότι .. "when the going gets tough, the tough get going". Δυστυχώς στον τόπο αυτό οι σκληροί και ανθεκτικοί είναι πολυ λιγότεροι από τους ... υπόλοιπους. Για έναν αγώνα καλό, σε τόπο άγονο και λάθος χρόνο.

Το post του κ. Λιαρόπουλου στο Facebook