ΚΟΙΝΩΝΙΑ
02/02/2015 13:01 EET | Updated 02/02/2015 13:01 EET

Για «πάρτι» φοροδιαφυγής κατηγορείται 40χρονη οδοντίατρος, ιδιοκτήτρια γνωστού Κέντρου Αισθητικής Οδοντιατρικής

Aping Vision / STS via Getty Images

Για «πάρτι» φοροδιαφυγής κατηγορείται 40χρονη οδοντίατρος, ιδιοκτήτρια γνωστού Κέντρου Αισθητικής Οδοντιατρικής, η οποία μπήκε στο στόχαστρο της Οικονομικής Αστυνομίας ύστερα από καταγγελίες πελατών της.

Από την έρευνα προέκυψε αναντιστοιχία που υπερβαίνει συνολικά τις 105.000 €, μεταξύ του δηλωθέντος εισοδήματός της και των τραπεζικών καταθέσεων της οδοντιάτρου, για τα έτη 2009 έως και 2012. Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από αναφορές ιδιωτών στην ΕΛ.ΑΣ. για μη έκδοση αποδείξεων παροχής υπηρεσιών στο ιατρείο που διατηρεί στην Αθήνα.

Η έρευνα, πέραν των άλλων ενεργειών, περιλάμβανε επιτόπιο φορολογικό έλεγχο, παραλαβή των τηρουμένων βιβλίων και στοιχειών της ατομικής επιχείρησης για περαιτέρω έλεγχο καθώς και άρση του φορολογικού και τραπεζικού απορρήτου.

Η 40χρονη ήταν γνωστή στον οδοντιατρικό κλάδο και μάλιστα είχε δώσει στο παρελθόν συνεντεύξεις σε περιοδικά στις οποίες μιλούσε ως ειδική στην Αισθητική και Επανορθωτική Οδοντιατρική.

Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ συντάχθηκε «Έκθεση Ελέγχου-Παράθεσης Φορολογικών και Τραπεζικών Στοιχείων», η οποία κοινοποιήθηκε στην αρμόδια Δ.Ο.Υ.

Sponsored Post