forodiafeye

Ο Ιταλός προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης χρησιμοποίησε παράκτιες εταιρείες-βιτρίνες για να αποκρύψει μέρος του εισοδήματός του.
Στην ΑΑΔΕ θα υπάρχουν φέτος όλα τα δεδομένα που απαιτούνται για την πλήρη αυτοματοποίηση του εντύπου Ε3 για όσους έχουν επιχειρηματική δραστηριότητα.
Η αίτηση γίνεται μέσω της πλατφόρμας digitalsme.gov.gr και οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν το δικαίωμα να υποβάλουν αίτηση έως και την Τρίτη 12 Μαρτίου 2024,
Τα έσοδα και τα έξοδα επιχειρήσεων και επαγγελματιών που θα εμφανίζονται στις δηλώσεις ΦΠΑ θα είναι προσυμπληρωμένα και θα στηρίζονται στα στοιχεία που έχουν δηλωθεί στο myDATA.
Ταυτόχρονοι έλεγχοι σε  Αττική, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Κοζάνη, Λαμία, Αλεξανδρούπολη και Πάτρα από το βράδυ του Σαββάτου έως τα ξημερώματα της Κυριακής.
Από τον γνωστό τραγουδιστή και την wedding planner επωνύμων, μέχρι τα σερβίτσια και την τούρτα όλα ήταν... «μαύρα» - Οι αναρτήσεις στα social media που τους «έκαψαν».
Ποιες βασικές ενέργειες πρέπει να ακολουθήσει ο φορολογούμενος για να κάνει μια καταγγελία σύμφωνα με τον οδηγό της ΑΑΔΕ.
Για τις περιπτώσεις που αποκρύπτεται η αληθινή ταυτότητα των ακινήτων και τα εισοδήματα από ενοίκια. Πώς θα λειτουργεί.
Οι έλεγχοι σε ακίνητα, εισοδήματα και υποθέσεις με «μαύρο χρήμα».
Το μέτρο της υποχρεωτικής χρήσης POS από το 2024 αφορά εκτός από τις λαϊκές κι άλλους 35 κλάδους της οικονομίας.