ΕΙΔΗΣΕΙΣ
03/02/2015 05:16 EET | Updated 03/02/2015 05:16 EET

Έκαναν αμέριμνοι σεξ στο γραφείο αλλά με θεατές τους θαμώνες μπαρ που «ανέβασαν» όλες τις σκηνές στο internet

Τον γύρο του διαδικτύου αλλά και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης κάνουν το βίντεο και οι φωτογραφίες ενός ζευγαριού που “πιάστηκε” να κάνει σεξ στο γραφείο της δουλειάς, με τα φώτα ανοιχτά και με θεατές τους θαμώνες ενός μπαρ που...Φυσικά ουδείς έσπευσε να τους ενημερώσει πως η ερωτική τους συνεύρεση έχει μετατραπεί σε θέαμα αυστηρά ακατάλληλο για ανηλίκους.

Το ζευγάρι, που ζει και εργάζεται στη Νέα Ζηλανδία, απασχολείται σε μια ασφαλιστική εταιρεία. Ήταν βράδυ Παρασκευής και προφανώς οι δύο εργαζόμενοι σκέφτηκαν πως ο καλύτερος τρόπος για να αποτινάξουν την κούραση μιας μακράς εβδομάδας εργασίας ήταν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν ο ένας τον άλλο. Ή απλά, σκέφτηκαν πως ήταν η καλύτερη ευκαιρία για να κάνουν πράξη μια από τις πιο “κλασσικές” ερωτικές φαντασιώσεις, αφού οι συνάδελφοί τους είχαν αποχωρήσει και είχαν όλο το χώρο και το χρόνο δικό τους.

Αυτό όμως που παρέλειψαν να κάνουν, ήταν να σβήσουν τα φώτα ή τουλάχιστον πίστεψαν πως τα φιμέ τζάμια του γραφείου τους προστάτευαν από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Προφανώς όμως έκαναν λάθος. Ακριβώς απέναντι από τα γραφεία της ασφαλιστικής εταιρείας βρίσκεται ένα μπαρ, το Κάρλτον. Οι θαμώνες είδαν τι συνέβαινε μέσα στο γραφείο και αποφάσισαν να πάρουν τα ποτά τους, να βρουν στο δρόμο και να...παρακολουθήσουν την ερωτική συνεύρεση του ζευγαριού.

Κάποιοι όμως δεν αρκέστηκαν μόνο σε αυτό αλλά τράβηξαν επίσης βίντεο και φωτογραφίες, τα οποία στη συνέχεια διοχέτευσαν στο διαδίκτυο.

Η τύχη των δύο εργαζομένων στην εταιρεία, παραμένει άγνωστη αν και πληροφορίες ανέφεραν πως η εταιρεία ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό.