Αυτά είναι τα πιο καυτά κορμιά του Sports Illustrated (Φωτογραφίες)

Αυτά είναι τα πιο καυτά κορμιά του Sports Illustrated (Φωτογραφίες)
Iphodase.com/Flickr

Το Sports Illustrated δεν έχει αφήσει ποτέ κανέναν παραπονεμένο, αφού προβάλλει μέσα από τις διάσημες πλέον φωτογραφίσεις του τα πιο όμορφα και καλοσχηματισμένα κορμιά και μάλιστα με μαγιό!

Χάνα Φέργκιουσον

Η Χάνα δεν έχει τυχαία τέτοιο κορμί αφού προσπαθεί να γυμνάζεται τουλάχιστον πέντε φορές την εβδομάδα. Παρόλο που προσέχει αρκετά τη διατροφή της, δεν μπορεί να αντισταθεί σε τίποτα γλυκό.

Come check us out #Nashville !!! all the SI girls are here and waiting for you 😄 @si_swimsuit #swimville #sportsillustrated

A photo posted by Hannah Ferguson (@hannahfergusonofficial) on

Ιρίνα Σάικ

Αποτέλεσμα καλών γονιδίων, προσεκτικής διατροφής και γυμναστικής είναι το κορμί της Ιρίνα Σάικ που φιλοξενείται στο περιοδικό από το 2011. Το μυστικό της; Δεν τρώει ποτέ μετα τις 7 το απόγευμα και αποφεύγει να τρώει junk food, αν και της αρέσει πολύ.

Today is the day @mj_day @darciebaum @yutsai88 @thelionsny and @SISWIMSUIT👙#SISWIM 👙

A photo posted by irinashayk (@irinashayk) on

Τζέσικα Γκόουμς

Το πρωινό της περιλαμβάνει ένα χυμό και γυμναστική. Η Τζέσικα Γκόουμς, το 29χρονο μοντέλο από την Αυστραλία αλλάζει είδη γυμναστικής ανάλογα με την χώρα που είναι αλλά δεν φοβάται να ιδρώσει, αφού δεν αφήνει μέρα να περάσει χωρίς να γυμναστεί.

Κέιτ Μποκ

Η Κέιτ Μποκ μπορεί να έχει αψεγάδιαστο κορμί αλλά, όπως υποστηρίζει εκείνη, σημαντική είναι και η προσωπικότητα μίας γυναίκας.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα