ΕΙΔΗΣΕΙΣ
10/03/2015 17:29 EET | Updated 10/03/2015 17:30 EET

Συναντήσεις Τσίπρα με Σουλτς, Γιούνκερ, Γκουρία και Γλέζο σε Παρίσι και Βρυξέλλες

ASSOCIATED PRESS
Greece's Prime Minister Alexis Tsipras looks at his watch during a parliament session in Athens, on Tuesday, March 10, 2015. Tsipras spoke during a special debate on whether to revive a parliamentary committee that would seek German World War II reparations that Greece says were never fully paid. The committee would also seek the return of a forced loan raised by Nazi occupation forces, and of Greek antiquities removed during the war.(AP Photo/Petros Giannakouris)

Στο Παρίσι θα μεταβεί ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, το βράδυ της Τετάρτης, προκειμένου το πρωί της Πέμπτης να παρευρεθεί σε εκδήλωση του ΟΟΣΑ.

Ο κ. Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθεί με τον επικεφαλής του ΟΟΣΑ, κ. Άνχελ Γκουρία, στη συνέχεια θα υπογράψουν συμφωνία, ενώ θα απαντήσουν και σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στην κοινή συνέντευξή τους. Ο πρωθυπουργός θα μιλήσει για τις μεταρρυθμίσεις που θα γίνουν στην Ελλάδα, προκειμένου να αποκατασταθεί η δημόσια διοίκηση για να αντιμετωπιστεί η φοροδιαφυγή και να αποκατασταθεί η κοινωνική δικαιοσύνη.

Την Παρασκευή, ο Πρωθυπουργός θα βρίσκεται στις Βρυξέλλες, όπου και θα συναντηθεί με τους:

  • 08:30 Μάρτιν Σουλτς, πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
  • 09:30 Ζαν Κλοντ Γιουνκερ, πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
  • 11:30 Μανώλη Γλέζο, ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς και Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ