ΕΙΔΗΣΕΙΣ
17/03/2015 09:51 EET | Updated 17/03/2015 09:52 EET

«Κόντρα» Μακρή – ΑΝΕΛ για τις επισκέψεις Καμμένου σε ακριτικά νησιά

Sooc

Σε καυστικό σχόλιο της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην βουλευτή των ΑΝΕΛ, Ραχήλ Μακρή, σχετικά με τις επισκέψεις του υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου, σε νησιά, απάντησε η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, κάνοντας λόγο για «κακοήθειες».

«Ενημερώνουμε τους πάσης φύσεως καλοθελητές ότι ο κ. Πάνος Καμμένος, στα πλαίσια του θεσμικού του ρόλου ως Υπουργός Εθνικής Άμυνας, είναι υποχρεωμένος να επισκέπτεται τα ακριτικά νησιά και να πηγαίνει και στο πιο απομακρυσμένο σημείο της επικράτειας με αποκλειστικό γνώμονα την προάσπιση της Εθνικής κυριαρχίας της Πατρίδας μας.Αφήνουμε τους κακοήθεις και τους κακεντρεχείς που προβαίνουν σε απαξιωτικές δηλώσεις στην κρίση των Ελλήνων πολιτών».

Σημειώνεται ότι τη Δευτέρα η κα Μακρή είχε δηλώσει τη Δευτ'ερα τα εξής στο Βήμα FM: «Δεν τον είδα να συμμετέχει στις διαπραγματεύσεις τον κ. Καμμένο ούτε τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Αυτό που βλέπω είναι ένα κυνηγητό για τη συμμετοχή τους στον κομματικό μηχανισμό με κάθε τρόπο, δηλαδή βλέπω ένα κυνήγι καρέκλας και το οποίο δεν μου φαίνεται και καθόλου περίεργο, γιατί υπήρξα σε αυτό τον χώρο και γνωρίζω πολύ καλά την ανθρωπογεωγραφία και αυτό που βλέπω είναι ταξιδάκια με Apache και με φρεγάτες που δεν ξέρω και πόσα κοστίζουν αυτά στον ελληνικό λαό, προκειμένου να βγάζει ο κ. Καμμένος selfie. Δεν έχω δει ούτε προτάσεις ούτε θέσεις ούτε βέβαια τη συμμετοχή τους στις διαπραγματεύσεις. Αν τους είδατε εσείς, πείτε το και σ’ εμένα».

Sponsoed post