Ινδία: Εγκατέλειψε τα παιδιά του και το Twitter τα έσωσε

Ινδία: Εγκατέλειψε τα παιδιά του και το Twitter τα έσωσε
Twitter

Τρία παιδιά ηλικίας επτά, πέντε και τεσσάρων ετών, τα οποία είχαν εγκαταλειφθεί σε σταθμό τραίνου στην Ινδία, είναι ξανά μαζί με τη μητέρα τους χάρη στους χρήστες του Twitter.

Όλα άρχισαν όταν ένας άνδρας εντόπισε τα παιδιά αγκαλιασμένα και εμφανώς φοβισμένα στο σταθμό του Νέου Δελχί. Τα φωτογράφισε και ζήτησε την βοήθεια των χρηστών του γνωστού κοινωνικού δικτύου. Η συγκινητική εικόνα έφτασε γρήγορα στα χέρια της αστυνομίας, καθώς 250 άτομα την αναδημοσίευσαν.

Σύμφωνα με το τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο NDTV, όταν τα παιδιά εντοπίστηκαν δεν μπορούσαν να σταματήσουν να κλαίνε. Μετά από φροντίδα που δέχτηκαν αποκάλυψαν πως ο πατέρας τους ήταν εκείνος που τα οδήγησε και τα εγκατέλειψε εκεί. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πατέρας δεν διέμενε μαζί τους εκείνη την περίοδο, ούτε φαίνεται να είχε σχέσεις με τα παιδιά.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή επίτροπο της αστυνομίας, Sanjay Bhatia, το μεγαλύτερο από τα τρία παιδιά ήταν σε θέση να οδηγήσει τους αστυνομικούς στην διεύθυνση κατοικίας τους, η οποία απείχε 3 χιλιόμετρα από τον σταθμό.

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα για το πώς ο πατέρας πήρε τα παιδιά από το σπίτι όπου διέμεναν χωρίς η μητέρα τους να το γνωρίζει.

Το συμβάν λαμβάνει χώρα μόλις λίγο καιρό μετά την ανακοίνωση ότι τα παιδιά που θα βρίσκονται εγκαταλειμμένα σε σταθμούς τραίνων, θα φροντίζονται από το Υπουργείο Προστασίας Παιδιών και Γυναικών μέχρι να εντοπιστεί η οικογένειά τους.

*Το άρθρο αυτό έχει μεταφραστεί από την αγγλική έκδοση της HuffPost

Δημοφιλή