Η Μπακογιάννη καταγγέλλει συναντήσεις βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ με καταδικασθέντες για τρομοκρατικές πράξεις

Η Μπακογιάννη καταγγέλλει συναντήσεις βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ με καταδικασθέντες για τρομοκρατικές πράξεις
sooc

Απαντήσεις για τις επαφές της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Βασιλικής Λέβα με καταδικασμένα μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων που πραγματοποιούν απεργία πείνας, ζητά από τον Υπουργό Δικαιοσύνης η Ντόρα Μπακογιάννη. Στην ερώτηση μάλιστα που κατέθεσε στη Βουλή, θέτει ευθέως το ερώτημα εάν η κυβέρνηση «διαπραγματεύεται με τους τρομοκράτες».

Σύμφωνα με την ερώτηση της κ.Μπακογιάννη, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ.Λέβα «επισκέφτηκε τις φυλακές Δομοκού και το νοσοκομείο Λαμίας για να συναντήσει το Δημήτρη Κουφοντίνα και άλλους έγκλειστους τρομοκράτες, να τους στηρίξει ψυχολογικά και να τους ενημερώσει για τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης σχετικά με το νομοσχέδιο που θα προβλέπει την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ΄».

Στην ίδια ερώτηση, η κ. Μπακογιάννη επικαλείται και δημοσιεύματα τα οποία ανέφεραν πως οι Αλέξανδρος Γιωτόπουλος και Βασίλης Τζωρτζάτος είχαν απευθύνει επιστολή προς άλλους έγκλειστους απεργούς πείνας ζητώντας τους να σταματήσουν τις κινητοποιήσεις για την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ΄, καθώς «οι κινήσεις αυτές ζημιώνουν την προσπάθεια κατάργησης του επίμαχου νόμου από τη νέα κυβέρνηση».

Δημοφιλή