Πάσχει εκ νέου από λευχαιμία ο Σάγκερ

Πάσχει εκ νέου από λευχαιμία ο Σάγκερ
contra.gr

Ο Αμερικανός εξπέρ του ΝΒΑ, Kρεγκ Σάγκερ, πάσχει εκ νέου από λευχαιμία σύμφωνα με τον γιο του, παρά το γεγονός πως πριν λίγες εβδομάδες φάνηκε πως θα νικούσε την ασθένεια.

Πριν από περίπου ένα μήνα, ο εκ των κορυφαίων ρεπόρτερ του ΝΒΑ, Κρεγκ Σάγκερ, επέστρεψε ακμαίος και δυνατός στην εργασία του, μετά από μια μάχη 11 μηνών με την λευχαιμία.

Ήταν στο παιχνίδι των Θάντερ με τους Μπουλς, όταν το κοινό σηκώθηκε όρθιο να τον χειροκροτήσει για την μεγάλη μάχη έδωσε και τη νίκη που πέτυχε.

π' ότι φαίνεται όμως λίγες εβδομάδες αργότερα, η ασθένεια επέστρεψε. Όπως ενημέρωσε ο γιος του μέσω twitter, ο Κρεγκ Σάγκερ ακύρωσε τις δουλειές που είχε κλείσει για το Final Four του NCAΑ, καθώς έχει προσβληθεί εκ νέου από λευχαιμία:

"O πατέρας μου αντιμετωπίζει μια νέα σειρά από εμπόδια, αλλά σε αντίθεση με την πρώτη φορά που ήταν όλα πρωτόγνωρα, τώρα ξέρουμε που να επικεντρωθούμε. Η λευχαιμία του πατέρα μου επέστρεψε την περασμένη εβδομάδα και βρίσκεται σε στάδιο θεραπείας και θα είναι σαν την προηγούμενη φορά, όταν έκανε αρκετές χημειοθεραπείες και το σώμα του ήταν έτοιμο για μεταμόσχευση μυελού των οστών. Παράλληλα κόλλησε και γρίπη και έπρεπε να μείνει σπίτι για να υποχωρήσει ο πυρετός. Το να νικήσει την γρίπη αυτή τη στιγμή είναι προτεραιότητα. Θα σας κρατάμε όσο περισσότερο ενήμερους μπορούμε. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη".

Πηγή: contra.gr

Δημοφιλή