ΕΙΔΗΣΕΙΣ
01/04/2015 10:58 EEST | Updated 01/04/2015 12:12 EEST

Νέος συναγερμός σε αεροσκάφος της Turkish Airlines

MIGUEL SCHINCARIOL via Getty Images
View of Turkish Airlines flight TK15 landing in Sao Paulo on March 30, 2015. The Turkish Airlines plane flying from Istanbul to Brazil made an emergency landing in Morocco following a false bomb threat, the company said. AFP PHOTO / MIGUEL SCHINCARIOL (Photo credit should read Miguel Schincariol/AFP/Getty Images)

Αεροσκάφος των τουρκικών αερογραμμών που είχε προορισμό τη Λισαβόνα της Πορτογαλίας έκανε αναστροφή και επέστρεψε στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης την Τετάρτη, αφού διαπιστώθηκε ότι είχαν φορτωθεί σε αυτό ασυνόδευτες αποσκευές, ανέφερε μια εκπρόσωπος της εταιρείας στο πρακτορείο Reuters.

Η πτήση ΤΚ1759 μετέφερε 170 επιβάτες και επταμελές πλήρωμα. Όλοι οι επιβάτες επιβιβάστηκαν σε άλλο αεροσκάφος για να συνεχίσουν το ταξίδι τους.

Είναι η τρίτη φορά μέσα σε μία εβδομάδα που αεροσκάφους της Turkish Airlines υποχρεώνεται να αλλάξει την πορεία του. Την Δευτέρα η πτήση με προορισμό το Σάο Πάολο της Βραζιλίας προσγειώθηκε στο Μαρόκο καθώς βρέθηκε στις τουαλέτες ένα σημείωμα με τη λέξη "βόμβα".

Την Κυριακή, αεροσκάφος που εκτελούσε την πτήση από την Κωνσταντινούπολη στο Τόκιο επέστρεψε στην Τουρκία όταν βρέθηκε άλλο ένα σημείωμα στην πόρτα της τουαλέτας.

Η Turkish Airlines είναι η τέταρτη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης.

(Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ)