ΕΙΔΗΣΕΙΣ
06/04/2015 10:31 EEST | Updated 06/04/2015 10:31 EEST

Γιαννακόπουλος: «Μερίδα του Τύπου ακολουθεί το δόγμα Γκέμπελς»

Sport24

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σχολίασε την «προσπάθεια» όπως είπε, που γίνεται από μερίδα του Τύπου να πείσει πως ο ίδιος είναι υπεράνω των νόμων. Διαβάστε τι διευκρίνισε.

Τη νομική οδό έχει επιλέξει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, για όσους εξακολουθήσουν «την προσπάθεια συκοφάντησης μου, αναφέροντας με διαρκώς ως "τιμωρημένο"». Διαβάστε τι είχε να πει.

Αναλυτικά η δήλωση:

«Παρατηρώ ότι από μερίδα του Τύπου που πρόσκειται στον ΟΣΦΠ- όπως επίσης και από την ίδια την ΚΑΕ ΟΣΦΠ- γίνεται τεράστια προσπάθεια προκειμένου να αμαυρώσουν την εικόνα μου ως ανθρώπου κι επιχειρηματία, αναφέροντάς με διαρκώς ως "τιμωρημένο", καθώς επίσης και ότι "δεν έχω το δικαίωμα να παραβρίσκομαι στους αγωνιστικούς χώρους"!

Προσπαθούν δηλαδή να "ζωγραφίσουν" αλλά και να καθιερώσουν για εμένα την εικόνα ενός ανθρώπου ο οποίος είναι υπεράνω των νόμων. Ακολουθούν δηλαδή το δόγμα Γκέμπελς το οποίο ανέφερε τα εξής: «Όταν ένα ψέμα λέγεται πολλές φορές τότε γίνεται αλήθεια»!

Επειδή δεν ευσταθούν όσα γράφουν κατά καιρούς τα προαναφερόμενα ΜΜΕ, ενημερώνω ότι ήδη έχω προσφύγει στα νόμιμα μέσα δια της δικαστικής οδού και δηλώνω ότι το ίδιο θα πράξω και για όποιο ΜΜΕ εξακολουθήσει την προσπάθεια συκοφάντησής μου.

Υπενθυμίζω σε όλους ότι από τις 5/12/2014 δεν έχω την παραμικρή παραγοντική σχέση με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός»

(Πηγή: Sport24)