ΕΙΔΗΣΕΙΣ
22/04/2015 08:00 EEST | Updated 22/04/2015 08:02 EEST

Ήρθε η εφαρμογή που σου επιτρέπει να μισθώνεις έναν κακοποιό για να χτυπάει όποιον σε ενοχλεί.

ASSOCIATED PRESS
Nick d'Aloisio displays his mobile application Summly, as he poses for photographs after being interviewed by the Associated Press in London, Tuesday, March 26, 2013. One of Britain's youngest Internet entrepreneurs has hit the jackpot after selling his top selling mobile application Summly to search giant Yahoo. Seventeen year old Nick d'Aloisio, who dreamed up the idea for the content shortening program when he was studying for his exams, said he was surprised by the deal. As with its other recent acquisitions, Yahoo didn't disclose how much it is paying for Summly, although British newspapers suggested the deal's value at several million dollars. (AP Photo/Matt Dunham)

Δεν είναι λίγες οι εφαρμογές που κυκλοφορούν και υπόσχονται να διευκολύνουν τη ζωή μας.

Αυτή που θα σας παρουσιάσουμε και έρχεται από την Κίνα υπόσχεται στο χρήστη να του βρει τον κατάλληλο κακοποιό, για την περίπτωση που επιθυμεί να στείλει κάποιον στον νοσοκομείο.

Πως λειτουργεί όμως αυτή η εφαρμογή; Ο ενδιαφερόμενος, μπορεί να ανεβάσει την αγγελία με τις υπηρεσίες που αναζητά και απόστρατοι, κακοποιοί και γυμναστές, που αποτελούν το προσωπικό της θα ανταποκριθούν. Οι τιμές για τις υπηρεσίες ξεκινούν από 50 δολάρια, για ένα απλό εκφοβισμό, και ανεβαίνουν ανάλογα με τα κατάγματα.

Η εφαρμογή είναι μια δημιουργία της Changsha Zhang Kong Information Technology Limited που ισχυρίζεται ότι δεν προοριζόταν γι αυτό τον σκοπό αλλά πως δημιουργήθηκε ως πλατφόρμα εύρεσης εργασίας στην οποία ο εργοδότης θα μπορούσε να καταχωρεί την αγγελία του ευελπιστώντας να εντοπίσει τον κατάλληλο εργαζόμενο.

Άμεσα η εφαρμογή αφαιρέθηκε από τα καταστήματα ωστόσο σύμφωνα με Qihoo 360 περισσότεροι από 40.000 χρήστες την έχουν κατεβάσει.

ΠΗΓΗ: independent.co.uk