ΔΙΕΘΝΕΣ
02/05/2015 05:37 EEST | Updated 02/05/2015 07:30 EEST

Είναι αυτή η απόδειξη ότι υπάρχουν φαντάσματα; Γυναίκα κατέγραψε με κάμερα μία ανατριχιαστική φιγούρα

Είναι αυτό που βλέπουμε στη φωτογραφία το φάντασμα ενός γιατρού ή απλώς πρόκειται για ακόμη μια ιστορία που θα λατρέψουν μόνο όσοι θέλουν να πιστεύουν σε αυτά;

Η 21χρονη Jamie-Leigh Brown περπατούσε στους ερημωμένους διαδρόμους του νοσοκομείου St Thomas στο Στοκπορτ, το οποίο έκλεισε το 2004, όταν τράβηξε αυτή την «ανατριχιαστική» φωτογραφία.

Σύμφωνα με την Daily Mail, εκείνη την ώρα δεν είδε την φωτογραφία που τράβηξε επειδή αυτοί και οι φίλοι της ήταν απασχολημένοι με τα βήματα που άκουγαν από πάνω τους – αν και στο νοσοκομείο δεν υπάρχουν πλέον σκάλες που μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει.

Η ίδια και η παρέα της έφυγαν κατατρομαγμένοι λίγα λεπτά μετά και μόνο αργότερα η Brown ανακάλυψε ότι στη φωτογραφία της υπάρχει μια περίεργη φιγούρα.

Δήλωσε σχετικά στη Sun: «Με κατατρόμαξε. Είναι πραγματικά ανατριχιαστικό εάν σκεφτείς ότι η φίλη μου πήγαινε προς την κατεύθυνση που ήταν το φάντασμα. Πήγαμε εκεί απλά για να γελάσουμε και δούμε τριγύρω. Ακούγαμε συνεχώς θορύβους από πάνω μας σαν σύρσιμο και βήματα αλλά δεν είδαμε κάτι.»

Σύμφωνα με το paranormaldatabase.com, ένα site που καταγράφει ... εμφανίσεις φαντασμάτων, έχουν δει και άλλοι φιγούρες στο νοσοκομείο, όπως μια «γυναίκα που λάμπει και είναι ντυμένη σαν νοσοκόμα ή καλόγρια.»

Δείτε το βίντεο και κρίνετε από μόνοι σας τι μπορεί να έχει συμβεί. Όσο κυνικός και αν είναι κανείς, υπάρχει σίγουρα κάτι το πολύ ανατριχιαστικό στα παλιά νοσοκομεία...