ΔΙΕΘΝΕΣ
05/05/2015 08:54 EEST

Νεογέννητο μωρό εγκαταλείφθηκε από τη μητέρα του στο δρόμο και βρέθηκε τυχαία από τον παππού του

Mια μητέρα εγκαταλείπει το νεογέννητο μωράκι της γυμνό σε δρόμο της Paraiba στη Βραζιλία. Μισή ώρα αργότερα χωρίς να γνωρίζει ότι το μωρό ανήκει στην κόρη του ένας άνδρας το βρίσκει και το παίρνει στην αγκαλιά του.

Οι πιο πάνω εικόνες είναι από κάμερα ασφαλείας την στιγμή που ο ανυποψίαστος παππούς του παιδιού το παίρνει στην αγκαλιά του.

Η κόρη του είχε κρατήσει μυστική την εγκυμοσύνη της. Είχε γεννήσει ολομόναχη στο μπάνιο του σπιτιού της και στη συνέχεια βγήκε από το σπίτι και άφησε το μωρό δίπλα από ένα κάδο απορριμάτων.

Πατέρας του μωρού είναι ο Moises Pereira Teixeira ο οποίος δεν γνώριζε την ύπαρξη του μωρού καθώς είχε χωρίσει με την νεαρή φίλη του.

Σε δήλωσή του στη globo ανέφερε: "Ευχαριστώ τον Θεό που έχω την υποστήριξη της οικογένειάς μου, τη μαμάς μου, του παππού μου και ακόμη της νέας μου φίλης" και πρόσθεσε: "Γνωρίζοντας ότι από καθαρή σύμπτωση πήρε το όνομά μου συγκινήθηκα ακόμα περισσότερο. Το τι θα συμβεί με την μητέρα είναι θέμα της δικαιοσύνης, Δεν είμαι εγώ αυτός που πρέπει να συγχωρέσει".