ΕΙΔΗΣΕΙΣ
06/05/2015 13:31 EEST | Updated 06/05/2015 13:38 EEST

Συγκινητικό μήνυμα του Σουάρες σε παιδί χτυπημένο από τον καρκίνο

Οι φορές που έχει βρεθεί στο επίκεντρο αρνητικού σχολιασμού, πολλές. Οι φορές που έχεις χάσει τον έλεγχο και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον θυμό του κατά την διάρκεια ενός αγώνα, επίσης πολλές.

Η φήμη που συνοδεύει τον Λουίς Σουάρες για την συμπεριφορά του στο ποδόσφαιρο δεν εναι ακριβώς αυτή του "καλού" παιδιού. Παρόλα αυτά εκτός γηπέδων, σε κάθε δυνατή ευκαιρία, αποδεικνύει πως πρόκειται για έναν άνθρωπο με ευαισθησίες.

Σε μία κλινική για παιδιά με καρκίνο στην Ουρουγουάη, βρίσκεται ένας μικρός φίλος του ποδοσφαίρου, ο οποίος έχει ίνδαλμα τον σταρ της "σελέστε" και των "μπλαουγκράνα".

Μία μέρα σαν τις υπόλοιπες, ο πιτσιρικάς μεταφέρθηκε σε ένα δωμάτιο για να μιλήσει σε διαδικτυακή σύνδεση με ένα γιατρό από την Ισπανία και τελικά προς του μεγάλη του έκπληξη εμφανίστηκε... ο Σουάρες!

Η συγκίνηση του παιδιού ήταν έντονη, με τους δυο τους να έχουν μία πολύ ωραία συνομιλία. Ο Σουάρες συμβούλεψε τον μικρό να κάνει όλες τις θεραπείες του και να ακούει τους γιατρούς του προκειμένου να γίνει "σιδερένιος". Η χαρά που μπορεί να δώσει ένας ποδοσφαιριστής σε ένα μικρό παιδί δεν συγκρίνεται με κανένα γκολ.

Δείτε το πολύ όμορφο στιγμιότυπο

ΠΗΓΗ: contra.gr

Sponsored Post